2821
2789
عنوان

چکار میکنین

94 بازدید | 14 پست

تو چه فکری هستین  

خودم اهنگ ایه دارم گوش میدم مردود شم دانشگاه نمیرم کلا نمیدونم به هیچجام نی چرا فک کنم فعلا تو بهتم فردا گریه میکنم 

شما 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

دراز کشیدم به چیزی فکر نمیکنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برعکس من که افکار هجوم آوردن

🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

میخوام بخوابم ولی استرس اینکه امشب ج .ن گ میشه یا نه میزنه یا نه نمیزاره

چه خبر شده مگه دیگه 

جنگ میشه اخرش اونم جهانی ادما دیوونه شدن 

حالا کاری نمیشه کرد یا زنده یا مرده 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

فدای سرت دنیا که به اخر نرسیده 

انقدر خستم دراز کشیدم مهمونا رفتن خونه ترکیده و منم به شدت کمرم درد میکنه دخترم داره دندون درمیاره هعی گریه میکنه  

اصلا نمیدونی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
کاش میتونستم از تهران برم🫠

عزیزم منم تهرانم 

دو تا بچه دارم برای اونا نگرانم برای خودم که هیچی 

اما هنوز چیزی نشده که فدات شم فقط با این افکارا خودتو از درون نابود میکنی 

بزار هرموقع چیزی شد باهم یه فکری میکنیم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
منم دوتا بچه دارمدقیقا نگران بچه هامم و اینکه واقعا میترسم

میدونم بخدا منم درکت میکنم من جوری بودم که گفتم الان شیشه ها میریزه 

اما الان که چیزی نشده امیدوارمم که نشه واقعا 

من انقدر فکر میکردم شبا واقعا سردرد میگرفتم اخر گفتم ولش کن بزار حالا تا ارومه زندگیمو بکنم بعد اگه زبونم لال اون اتفاق افتاد یه کاریش میکنم 

میدونم بخدا منم درکت میکنم من جوری بودم که گفتم الان شیشه ها میریزه اما الان که چیزی نشده امیدوارمم ...

همه ترسم میدونی از چیه 

از ب.م.ب ا.ت.م بزنه 

این عین خوره افتاده به جونم 

همه ترسم میدونی از چیه از ب.م.ب ا.ت.م بزنه این عین خوره افتاده به جونم

نه قربونت برم اونارو استفاده نمیکنه به همین راحتی چون خودش توی خطر میوفته از برخی شرایط تا اونجایی که من میدونم 

به این فکر اگر یک درصدم بزنه همه با هم میریم دیگه دیگه نگران دیگران نیستیم  

که همچین اتفاقیم نمیوفته نگرانش نباش عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز