2777
2789

ما پایین شهریم از صبح زود بچه ها میان جلو در فوتبال بازی میکنن انقد داد میزنن من ضعف اعصاب گرفتم واقعا نمیتونم تحمل کنم چندین بار هشدار دادم باز انگار نه انگار خدایا😭

الان حالم خوب نبود خواستم بخوابم انقد داد میزنن که اگه صداشونو براتون بفرستم فکر میکنید تو حیاط مدرسه ویس گرفتم😭

🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ما چند سال بالاشهر میشستیم ولی بچها بودن و من اخرش دعوامم شد باهاشون و تاپیکم زدم میتونی بخونی مشکل همه جاییه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ماهم همین وضع

این همه ورزش تو جهان هست

پسرا فقط فوتبال خودشونو خفه کردن با توپ

یه تنوع هم نمیدن

صداشونم تستوسترون پایین عربده که میزنن ادم فکر میکنه دایناسور ماده به کوچه حمله کرده

﴿🩵🐬﴾

عزیزم ما چند سال بالاشهر میشستیم ولی بچها بودن و من اخرش دعوامم شد باهاشون و تاپیکم زدم میتونی بخونی ...

جدی؟ اخه چند بار ما رد شدیم از کوچه خیابوناش عشق کردیم بخدا از خلوتی و با کلاس بودن و ...

🩷

وای آره من بالاشهر خودمون زندگی کردم مستاجر بودیم البته خیلی خوب بود نماها خوشگل همه چیز صاف و صیف تیپ و استایلای قشنگ بعد خانوماشون صبح به صبح میرفتن پیاده روی ماشیناشون حالا خونه خودمون کوچه ها تنگ شلوغ سر و صدا 

بالاشهر مرکز استانمون برای یه کاری رفتم اونو که دیگه واااای عاشقش شدم تا دو ماه افسردگی داشتم 

جدی؟ اخه چند بار ما رد شدیم از کوچه خیابوناش عشق کردیم بخدا از خلوتی و با کلاس بودن و ...

اره خلوته ، باز مونده به شانس یهو دیدی تو بالاشهرم گیر ادم بی فرهنگ افتادی😂

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ماهم همین وضعاین همه ورزش تو جهان هستپسرا فقط فوتبال خودشونو خفه کردن با توپیه تنوع هم نمیدنصداشونم ...

اره بخدا چنان داد میزنن گللللللل که رونالدو گل بزنه انقد خوشحالی نمیکنه😐 با توپ میزنن ب ماشین ها کرکره مغازه ها هیچکس هم هیچی نمیگه فقط منو شوهرم اعتراض میکنیم 🫢🥹

🩷