2777
2789
عنوان

وقتی یک پسر

206 بازدید | 32 پست

وقتی یک پسر در روز تعظیل کاریش بهت زنگ نزنه اونم روزای اول آشنایی،و همش مشغول کارای خودش باشه فقط پیام صبح بخیر و حال و احوال بفرسته،روزای دیگم همش سرکار باشه،چی یگیم بهش؟؟

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه روزای اول اشناییه طبیعیه چون هنوز وابسته نشده

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

اگه روزای اول اشناییه طبیعیه چون هنوز وابسته نشده

خب من چی بگم بهش؟امروز زنگ زدم جواب نداد بعدم به روش نیاورده پیام داده چخبرا و...گله کنم؟نمیخوام نشون بدم وابسته و ضعیفم

چون هنوز بهونه ای ندارند از همین اول زود زود خبر بگیرن وابسته که بشن اونوقت دیگه یه جور دیگه تا صبح چت میکنم صبح بخیر میگن و بعد میخوابن

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

چند وقته باهمید ؟

واقعا؟

آره ، یک درصد دوست نداره بهت قول میدم ، همیشه می گفتن پسر ا حوصله ی خوندن متن زیاد رو ندارند یا حوصله ی چت کردن رو ولی من تجربه دارم و میدونم پسر عاشق هم حوصله ی خوندن پیام های طولانی رو داره و هم پیام دادن های طولانی رو ، شده چند ساعت چت کنند بدون اینکه خسته بشند

چند وقته باهمید ؟

یه هفته شاید،خودش دید منو خوشش اومد وپیام داد و...حرفاشم خوب تو چت و تلفنی امروزم صبح بخیر دادولی همش سرکار یا این ور اون ور امروز تعطیل بود گفتم میزنگه ولی زنگ زدم جواب نداد عادی پیام داد چیکار میکنی 

بگم بهش چرا وقت نمیذاری؟یا خوب نیست

نه عزیزم  زوده هنوز گلایه نکن تا وابسته میشه بعد اونوقت نوبت توئه