2821
2789
عنوان

کبودی زیرچشم

299 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من الان هفته ۱۶بارداریمه ولی یه مدته صبحهاکه بیدارمیشم زیرچشمام به کبودی میزنه البته لاغرم شده صورتم چشام گودرفته شمامیگین ازبارداریه؟

از اختلال خواب هم ميتونه باشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از نی نی سایته من از وقتی میام نی نی سایت این مشکلو پیدا کردم چون شبا هم دیر میخوابم صد درصد مطمئنم چون تحقیق کردم که چرا یهو ابنجوری شد و تو عکسا و زمان دقت کردم ☹

حالا اگه زیاد تو گوشی هستی شبا بدون از اونه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم۲۸م میرم سونومگه ربط داره؟

اره میگن وقتی تو بارداری صورت لاغر بشه و صاف باشه بچه پسره ...ولی وقتی صورت ورم کنه و پوووف کنه و جوش بزنه بچه دختره

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ان شاالله هرچی هست مال هممون سالم باشه.مرسی عزیز

انشالا گلم...ممنون از شما

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼