2789
عنوان

ازدواج

211 بازدید | 3 پست

سلام 

یک خانومی با یک خانواده ایی وصلت کرده که اینقدر خسیس هستند که نزدیک به دویست باز قهر آمده و تا حالا نتیجه نگرفته خانواده شوهرش بالای صدها میلیارد اموال دارند اما این خانوم سر گوجه ، غذا، میوه و دارو و... هربار قهر میاد خونه پدرش من با وجود اینکه طلاق چیز بدیه گفتم این دیگه داره از بس زجر می‌کشه

گفتیم بهش بچه نیاز گفت بزار شوهرم باهام خوب بشه اولی رو آورد نشد الان دومین بچه رو آورده بهش میگیم آخه توکه دوتا بچه آوردی الان چجوری میخوای طلاق بگیری 

پشتوانه نداره فقط یک پدر مادر پیر که توان و سوادی ندارن که بخوان کاری کنن

دارن همش این خانوم رو تحقیر میکنن به عبارتی مثل یک برده باهاش رفتار میکنن که حتی وقتی قهر می‌کنه نمی رن دنبالش میگن از همون راهی که رفتی بیا حتی پول کرایه ماشین هم بهش نمیدن گفتن فقط حاضرن ماهی پانصد هزار تومن بهش بدن اگر هم گوجه یا چیزی خواست یک ذره بیاد طبقه پایین از مادرشوهرش بگیره

اگر این فرد دختر شما بود چه می کردید 

طلاقشو میگرفتم بعد هم بهش میگفتم برو یه کار برای خودت جور کن، نفقه بچه ها با باباشونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.