2777
2789
عنوان

رهایی از خیانت

455 بازدید | 48 پست

بچه ها مردا تنوع طلبن خب با اون پلنگی که تو خیابون هس یه مرد وقتی میاد خونه یه زنشو ببینه که بوی قرمه سبزی میده اخلاق اون خانومم که دیگه ماشالا همش سر جنگ داره با شوهرش بنظر من  بیشتر این خیانتا دس خانوماس یعنی مقصر اصلی خانومان بعد  خانوما سعی میکنن که تو زندگی اصلا خرج نداشته باشن ولی من اونطوری که شنیدم زنی که خرج نداره ارج نداشته خودم تو زندگیم دیدما شما اخلاقتون خوب باشه به ظاهرتم برس  حرف از خونواده شوهرت پیش شوهرت نزن پیش خونواده خودت بگو و درد دل کن اگه زندگیتون بد شد بیان منو تا میتونید بزنید بعد خودتونو دس بالا بگیرید مدام ابراز احساسات نکنید که دلشو بزنید تعادل داشته باشید قطعا جواب میگیرید 

من باید تو کنکورم موفق شم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردي كه دنبال پلنگه يه نگاه به خودش كنه ببينه سيكس پك داره؟ خوشتيپه؟ پولداره؟ چي داره كه دنبال داف م ...

متاسفانه مردا بیشتر علاقه به  گ بزرگ تر از دهنشون دارن

مثل این میمونه که بگیم یه خانوم رفته خیابون یه اقای خوشتیپ و خوش قدوبالا دیده اومده خونه دیده شوهرش از کار اومده و بوی عرق میده خانم هم رفته خیانت کرده نکن اقای محترم بکم بخودت برس که زنت خیانت نکنه.جمع کن خانوم تاپیکتو خجالت بکش

مثل این میمونه که بگیم یه خانوم رفته خیابون یه اقای خوشتیپ و خوش قدوبالا دیده اومده خونه دیده شوهرش ...

واقعیت جامعه الان اینه!!!میخوای بگی نیس؟این همه طلاق براچیه؟؟؟

باز شروع شد😕باشه عاغا مقصر اصلی خانومان باشه

مقصر اصلی اقایونن منم میدونم و مطمنم من میگم زن باید هم به خودش برسه هم خرج کنه هم دل شوهرشو شاد کنه مگه غیر اینه؟