2777
2789
عنوان

لعنت به اونایی که خیانت می کنن

416 بازدید | 29 پست

نه میشه کنارشون زندگی کرد و آروم گرفت 

نه بعد جدایی آرامش داری و همش از اینکه تو رو ندید و این همه علاقه و رفتار های درست رو با معشوقه اش داره و با تو نداشت فرو میپاشی قلبم درد گرفته🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو 😔هیچی خوشحالم نمیکنه

جدا شدی؟؟

من دارم جدا میشم اما از اینکه حالش خوبه آرامش ندارم از اینکه رابطه اش خوب داره پیش میره اذیتم پس چرا اینبار زندگی روی آواره های یکی دیگه خوب پیش رفت

نع جدانشدم توام برای خودت خوش باش

چند وقته فهمیدی 

چه خوشی نه کار درست گیرت میاد 

جمعه تا جمعه بچه ها رو میبینم پسر بد خلق شده 

لحظه ای که میخوان برن آخرا روز جمعه دلهره دارن و حسرت

من فقط بخاطر پسرم دارم تحمل میکنم خب چاره چیه پس چیکارکنم

اگه شوهرت هنوز یکم براش مهمی و حرمت میذاره تحمل کن 

من هیچی بینمون نمونده بود و وقیحتر میشد هر روز 

الان که یک سال و نیمه جداییم فهمیدم که چقدر تلف شدم و چقدر دوستم نداشته چون یبارم سعی نکرد زندگیمون درست شه

اگه شوهرت هنوز یکم براش مهمی و حرمت میذاره تحمل کن من هیچی بینمون نمونده بود و وقیحتر میشد هر روز ال ...

ببین شوهرمن اون طرف رو صیغه کرده بود خب من نمیدونستم انقدر قشنگ بازی میکرد دوسال میشه فهمیدم ولی بازم باهاش هست و نمیزاره طلاق بکیرم وگرنه اقدام کردم یبارم با یکی بود منم باردارشده بودم نمیخواستم نگهش دارم با اونیکه برام خیانت میکرد آورد خونه من بچمو سقط کردن