2777
2789
عنوان

سرویس چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3635 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربعی ها خیلی بزرگ و سنگین اند. من اصلا پیشنهاد نمیدم. روی میز ناهار خوری خیلی جا میگیرن و تو ماشین ظرفشویی هم قد بعضی هاشون جا نمیشه. من خودم سرویس چینی زرین ایرانی گرفتم. خیلی ساده است و سفیده و فقط یک حاشیه طلایی دارهو اینو بگم که حاشیه های طلایی و نقره ای تو مایکروویو نمیشه بزاری. مال من 18 نفره است(18 تا بشقاب پلوخوری) و 12 تا بشقاب خورشت خوری و 12 تا فنجان و ... . الان طرح های چینی زرین خیلی متنوع و زیباست... حتما سرچ کن. شاید اینترنتی بتونی بخری. 

7 2 3 یک قشنگ کلی بعدا برات تکراری و خسته کننده میشه آخری هم دایره اش نامنظمه یه جور خاصی البته به نظر من مربعی هم خیلی صاف اگه یه خورده حلال داشت خوب میشد ولی من به شخص 7 و 3 میپسندم

7 2 3 یک قشنگ کلی بعدا برات تکراری و خسته کننده میشه آخری هم دایره اش نامنظمه یه جور خاصی البته به ن ...

اما مطمئنم تو 1 و میگیری چون از اول نظر خودت این بود نظر جمع هم تا اینجا اینه  

اما مطمئنم تو 1 و میگیری چون از اول نظر خودت این بود نظر جمع هم تا اینجا اینه    

اتفاقا فکر میکنم با وجود اینکه نظر من و اکثریت 1بود، من یکی دیگه رو انتخاب کنم    مثلا 3  

شماره3 رو بلاخره سفارش دادم!! البته بگم اون عکس مال توی مغازه نبود مال عمده فروشیه که نور و..خوب نبود. برای همون شاید خیلی خوب نیفتاده.

ولی خب آرزوی 1دیگه تو دلم موند.آخه هر چی فکر کردم دیدم درسته خوشگله طرحش ولی خیلی زشته پیش دستی بااونجور گلها رو جلو مهمون بذاری!بدرد تزیین میخوره فقط