2777
2789
عنوان

سرویس چینی

3635 بازدید | 40 پست

سلام. یکی از سرویسهای چینی زیر رو میخوام بخرم.کدومو پیشنهاد میدین؟

شماره1:

من خودم ازین یکی بالایی که گلهای ناقرینه داره خیلی خوشم اومد.مغازه دار گفت جدیده.اما یکی که توکار فروش ایناهست،بهم گفت این که دهاتیه!  برای اینکه جلوی مهمون بذاری با اون گلهاش یجوری نیست؟؟چون از لحاظ تزیینی که مثل یه تابلوی زیباست!من خودم بالایی رو دوست دارم.یا یکی ازین دوتای عکس بعدی در پایین:

شماره2 سمت چپ-شماره3سمت راست:

فروشنده میگفت 95درصد مردم اون سرویس عکس فوق سمت چپی(شماره2) رو میخرند!ولی میگفت سمت راستیش(شماره2) به شخصه خیلی باکلاسه

شماره4:

ازبین عکسها، فقط شماره 4مال یک شرکت دیگه هست.بقیه مال یک شرکت اند.

شماره5:

شماره 6:

این مربعی ها چون مدل جدیده یکم گرونتره

شماره7:

این7هم میگفت طلا داره دورش.که یکم قیمتشو بیشتر میکنه.

تو شهر ما فقط همیناهست و من یکی ازین 7تارو باید انتخاب کنم.لطفا شما هم کمکم کنید که زودتر سفارش بدم  انتخاب چقدر سخته.مامانم میگه مربعی برنداریم چون قدیمی میشه.

انتخابم به احتمال زیاد یکی از شماره های 1و2و3 هست.

ضمن اینکه نظرتون و میگین، در مورد انتخاب من هم بگین که چیز زشتی هست یاخیر(شماره1)؟؟؟ممنون.همین امروز بگین که سفارش بدم

بنظرمن یک خیلی قشنگه.😍😍😍😍

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از1خیلی خوشم اومده اما میترسم عرف نباشه.از قدیمی شدنش هم نگران نیستم.فقط زیبایی ش برام ملاکه.
که عمده فروش بهم میگفت بع اونکه دهاتیه.و پیشنهادش شماره2که شیکه بود.

5 و6 خیلی شیکه. 1 ممکنه الان هم خوب باشه ولی بعد از مدتی گلاش تو ذوق خواهد زد. هر چی ساده تر بگیری ماندگار تره. اگه تو شهرتون آرکوپال هم باشه واقعا خوش جنسن ووطرح های مختلفی داره ولی البته گرونه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

الان گلدار رو بورسه 

حتی زرین سرویس گل سرخی زده 

من یه دست گلدار خریدم 

یه دست ساده . 

غیر از طرحش به مارکشم توجه کن 

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
من خودم از1خیلی خوشم اومده اما میترسم عرف نباشه.از قدیمی شدنش هم نگران نیستم.فقط زیبایی ش برام ملاکه ...

ای بابا اولی دهاتیه😂😂😂😂چی بگم؟اگربرای جهازت میخوای خب یه چیزشیک بخر.به حرف فروشنده خیلی اهمیت نده چون شاید میخواد یه جنسشو که مونده رودستش اب کنه.....

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

[QUOTE=56747647]5 و6 خیلی شیکه. 1 ممکنه الان هم خوب باشه ولی بعد از مدتی گلاش تو ذوق خواهد زد. هر چی ساده تر بگیری م ...[/

یک سرویس چینی و یک سرویس آرکوپال میخوام بگیرم .فعلا انتخاب چینی برام مطرحه

مامانم همش میگه قدیمی میشه.خب من اعتقاد دارم وقتی خود آدم!!!قدیمی میشه، دیگه وسایلش هم باهاش قدیمی بشه چه اهمیتی داره.مهم تر خودمونیم که قدیمی میشیم!

مامانم همش میگه قدیمی میشه.خب من اعتقاد دارم وقتی خود آدم!!!قدیمی میشه، دیگه وسایلش هم باهاش قدیمی ب ...

اگه بخوای همه رو راضی نگهداری غیر ممکنه. ببین دلت چی میگه ب همون عمل کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

به نظرم اولی خیلی هم قشنگ و ملیحه

منم خیلی میپسندمش

بعد یه سوال، اون سرویس گردا، مدلش گرد کامل نیست درسته؟ یا من دارم اشتباه میبینم

اگه لبه هاش بیرون زدگی داشته باشه، خیلی تو نگهداری و شست و شو باید مراقب باشی.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊