2777
2789
عنوان

چرا غش غش خندید

216 بازدید | 8 پست

چیش خنده‌دار بود که به‌ کسی که روم کراشه ولی همیشه جدیه مثلا من جدیم گفتم به خاطر ج...گ واحدم رو تو شهرشون مدتی اجاره نمیدم بلند بلند خندید گفتم خب سر و صدا آدمو روانی میکنه نیششو بست 

حرفم خنده داشت؟ 

بخاطر ج..گ چیه ؟

اصلا نفهمیدم چی شد

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بدم میاد از آدمایی ک مثل روانیا میخندن انگار چخبره خودشون کوچیک میکنن

خب چیش خنده داشت 

به خاطر سر و صدا گفتم آدم روانی میشه نمیتونه تمرکز کنه بی‌شعور هاه هاه خندید بعد نیششو بست

War

اوه چه با کلاسی تو حالا چرا سانسور میکنی

نه حرفت خنده نداش چرا خندیده 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
اوه چه با کلاسی تو حالا چرا سانسور میکنینه حرفت خنده نداش چرا خندیده

همون خل و چل 

همیشه‌ی خدا جدیه و خشک که مثلا مغرور عین چی تو کف منه نه که ...خاصی باشم که نیستم چون میدونم چطور باهاش برخورد کنم مجبور شدم بهش بگم چرا خالیه که وقتی گفتم ریسه رفت هاهااااااااا 

زههههههر مااااااررررر 

منطقی نیست به خاطر سر و صدا؟ بی‌شعور فکر کرده ترسیدم 

باکلاسی که نه بابا چون ممکن بود تاپیکم اشتباه برداشت شه بترکه

همون خل و چل همیشه‌ی خدا جدیه و خشک که مثلا مغرور عین چی تو کف منه نه که ...خاصی باشم که نیستم چون م ...

نه اسی حرکتش جالب نبوده 

راستش اولین برداشت از حرکت تو اینه که جونت برات مهمه و میترسی چیزی بشه که البته کاملا عاقلانه منطقی و بدون بحثه آدم نمیره زیر دیوار درحال ریزش بشینه بگه خدابزرگه اما 

اینکه به تفکر تو و تصمیمت خندیده بحثش جداس 

سعی کن بری سراغ یکی که شعورش بکشه و به تصمیم تو چه درست چه غلط احترام بزاره

نه اسی حرکتش جالب نبوده راستش اولین برداشت از حرکت تو اینه که جونت برات مهمه و میترسی چیزی بشه که ال ...

اتفاقا همین برداشت رو کردم ناراحت شدم خزوخیلِ بی‌تربیت 

آرزومه بمیرم اما نه بابا war و earthquake 

اینکه عزیزانت رو از دست بدی یا فلج و ناقص وحشتناکه سر و صدا از همه بدتر و این اصلا جون ترسی نیست خدارو شکر قبلا زیاد با خاک یکسانش کردم سبک مغز رو