2777
2789
عنوان

زن فامیلمون

163 بازدید | 13 پست

ما یه فامیل داریم پسرش به واسطه معرف و... ازدواج کرده 

پسره هم به مامانم هم به من هم به بابام پیام میداد و حرف میزد مامانم در جریان بود این پسره به من پیام میده و... 

من با زنشم چت میکردم

این داستان مال پارساله اون موقع عقد بودن 

من مجردم... 

18 سالمه. 

خلاصه یه روز به زنش گفتم شوهرت میگه سریه بعد اومدیم خونتون فیلم ترسناک ببینیم

گفت کی گفت؟ 

گفتن توی پیام

بعدا پسره پیام داد این نباید میفهمید ما چت میکردیم 

من جا خوردمم

بعدا مامان پسره زنگ زد اره این زنش خیلی بد و حساسه و..... نزارید بفهمه شما با پسرم حرف میزنید

مامانم دیگه جواب پیامای پسره رو نداد

ولی به من پیام میداد بازم

دختره دیگه صمیمیتش رو با من خیلی کممم کرد

پسره و مامانش همیشه میگفتن پشیمونن و دختره رو نمیخواد و..... 

یه روز پسره پیام داد کاش یه سال زودتر رفت و اومد داشتیم کاش قبل اینکه عقد کنم میدیدمت و... من خیلی ازت خوشم میاد و..... 

من فرداشبش برای همیشه چت با این رو تموم کردم

ولی خب بعدا فهمیدم دختره خیییلی اذیت شده و همش به شوهرش میگفته چت نکن و.... 

دیشب رفتیم خونشون مهمون پسره تو جمع گفت به یکسال پیش برگردم زندگیمو بهشت میکنم و.. 

دختره بغض کرد

من خیلی عذاب وجدان دارم

کاش با پسره چت نمیکردم

از الان دیگه نکن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی متاهله خودت نباید چت میکردی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

خیر نبینن این پسرا ان شالله .

آشغالای نجس هرزه  بعد اینکه عقد کردن یا عردسی کردن ، شروع میکنن به اذیت زنشون و چت و صیغه با یکی دیگه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا باهاش چت میکردی 

مقصر مادرت هست تو سنت کم بود اون باید میگفت 

به مادرت بگو گوش پسره رو بکشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شاید چون ۱۸ سالته و سنت کمه 

توجه ی مرد متاهل برات جذاب باشه 

ولی مردی که متعهد نباشه بعد ارتباط با تو میره با یکی دیگ 

چون ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است 

فقط دلم به حال زنش میسوزه که گیر همچین آدمی افتاده 

شما هم اگه دختری با شخصیت هستی لطفا به همچین آدمی توجه نکن 

تا به همجنس خودت زجر ندی

My moon🌙

بیخیال تو مشخصه ادم با وجدانی هستی که چت باهاش رو تموم کردی اون پسر باید از لحاظ روحی درمان شه عزیز ...

با وجدان؟ 

از وقتی این تاپیک و زدم ملت میگن فقط عذاب وجدان داری؟ 

یکی میگه من بودم خودمو جرر میدادم 

الان دیگه حالم از خودم بهم میخوره

با وجدان؟ از وقتی این تاپیک و زدم ملت میگن فقط عذاب وجدان داری؟ یکی میگه من بودم خودمو جرر میدادم ال ...

عزیزم خودت رو بخاطر حرف دیگران  ناراحت نکن گفتم که ادم خوبی هستی و زود متوجه شدی و چت رو تموم کردی الان سرزنش کردن شما چه فایده ای برای اینا داره موندم

برای انسانیت یک گیاه محبت بکار🌱