2777
2789
عنوان

زن فامیلمون

343 بازدید | 22 پست

ما یه فامیل داریم پسرش به واسطه معرف و... ازدواج کرده 

پسره هم به مامانم هم به من هم به بابام پیام میداد و حرف میزد مامانم در جریان بود این پسره به من پیام میده و... 

من با زنشم چت میکردم

این داستان مال پارساله اون موقع عقد بودن 

من مجردم... 

18 سالمه. 

خلاصه یه روز به زنش گفتم شوهرت میگه سریه بعد اومدیم خونتون فیلم ترسناک ببینیم

گفت کی گفت؟ 

گفتن توی پیام

بعدا پسره پیام داد این نباید میفهمید ما چت میکردیم 

من جا خوردمم

بعدا مامان پسره زنگ زد اره این زنش خیلی بد و حساسه و..... نزارید بفهمه شما با پسرم حرف میزنید

مامانم دیگه جواب پیامای پسره رو نداد

ولی به من پیام میداد بازم

دختره دیگه صمیمیتش رو با من خیلی کممم کرد

پسره و مامانش همیشه میگفتن پشیمونن و دختره رو نمیخواد و..... 

یه روز پسره پیام داد کاش یه سال زودتر رفت و اومد داشتیم کاش قبل اینکه عقد کنم میدیدمت و... من خیلی ازت خوشم میاد و..... 

من فرداشبش برای همیشه چت با این رو تموم کردم

ولی خب بعدا فهمیدم دختره خیییلی اذیت شده و همش به شوهرش میگفته چت نکن و.... 

دیشب رفتیم خونشون مهمون پسره تو جمع گفت به یکسال پیش برگردم زندگیمو بهشت میکنم و.. 

دختره بغض کرد

من خیلی عذاب وجدان دارم

کاش با پسره چت نمیکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه اشتباهی بوده که کردی دیگه جبرانش کن حداقل لا بلاکش کن تو جمع هام باهاش سر و سنگین باش کلا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چت کردن با مرد متاهل ! عذاب وجدان ؟! من بودم خودمو جر میدادم بابتش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

آخه پسر فامیل اونم متاهل چرا باید به شما پیام بده؟چه حرفی باهم داریم؟اون کرم داره شما چرا باید جواب بدین؟غلط کرده جلوی زنش این حرفارو می‌گه شما هم مقصرین که هیچی بهش نمیگین وقتی حریم‌ها تو خانواده رعایت نمیشه اینه نتیجش، شکستن دل به زن بیچاره وقاحت ناتمام به مرد آشغال

سلام، خیلی ناراحت شدم با اینکه میدونستی طرف همسر داره بازم باهاش چت میکردی؟ فرض از زنش جدا میشد و باتو ازدواج میکرد به قول خودش زندگیشو بهشت کنه کمتر از یکی دوسال یکی دیگه رو پیدا میکرد و راحت تورو هم میذاشت کنار به اون طرف هم میگفت زندگیتو کویت میکنم همینطور ادامه پیدا میکرد الی آخر، فقط خواستم بگم تورو هم مثل قبلی راحت میذاشت کنار فکر نکن حرفش راست بوده یه آدم عوضی و هوس بازه هیچ پخی هم نیست و نمیشه.

نکنه انتظار داری تاج طلا بذارن رو سرت؟؟؟

باز یه سریا عقل ندارن مادر و پدر چرا هیچی نمیگن!😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.