2777
2789

میگن سوره واقعه رزق و روزی رو زیاد میکنه و مال و ثروت رو بیشتر میکنه درسته؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلنا خییییییییییلی میخوندم.......خوب بود برام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بعداز نماز خوندی یا مو

قع خواب؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

مندشبا یادم میره روزا میخونم تو مغازم

خوب بوده؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بعداز نماز خوندی یا موقع خواب؟

من میخوام سعی کنم هرشب بخونم اگه خدا بخواد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره واقعا 

رزق فقط پول نیستا 

من یه مدت میخوندم از زمینو زمان پول میرسید دستم 

خسارت مالی نمیخوردم، مثلا یه بار گوشیم از ارتفاع خیلی زیاد رو اسفالت سفت پرت شد اونم روی گلس. جوری افتاد ک گفتم دیگه نرم دنبالش حتما خورد شده. ولی در کمال تعجب سالم سالم بود 

اونم گوشی ک ابجیمم مثلشو داشت با یه ضربه اروم نصف گلسش شکست 

من میخوندم ولی بیشتر نیت آرامش روحی داشتم چون خیلی آشفته بودم اون تایم.

خوب بود درآمدم بد نبود ولی برکتش عاااالی بود

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم