2777
2789
عنوان

همسايه احمق

524 بازدید | 18 پست

من سه روزه از سرما خوردگى نميتونم تكون بخورم خيلى سر دردم بخاطر سينوزيت، همسايه بيشعور طبقه بالايى از كله صبح صداى موزيك رو بلند ميكنه در حدى كه مغز آدم تكون ميخوره

هروز كارش همينه، حالا روزاى ديگه كه حالم خوبه مشكلى ندارم ولى الان كه مريضم احساس ميكنم مغزم نبض ميزنه😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ما چی بگیم همسایمون که خیر سرش صابخونه هم هست انقد بی فرهنگو احمقه نوه اش مث کانگورو میدوه مهمون براشون میاد تو راه پله بدرقه میکنن مث خر هوار میکشه خوش امدین ساعت یک دو نصفه شب وقتی نوبتشه که راه پله هارو بشوره اصلا نمیشوره میندازه رو ما انقدم تودشونو باکلاس نشون میدن اما هیچ خری نبستن یه دختر عنتر میمونم دارن که حالم ازش بهم میخوره یه بهر مرد صابخونه بهم گفت اشغالتونو با پلاستیک نیار با سطل بیار بزار اون گوشه گفتم خودم بلدم چکار کنم شما دخالت نکن اگرم اب اشغال ریخت خودم میشورم و رد شدم مردک احمق

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
پس ما چی بگیم همسایمون که خیر سرش صابخونه هم هست انقد بی فرهنگو احمقه نوه اش مث کانگورو میدوه مهمون ...

اين همسايه ماهم خيلى ادعاى باكلاسى ميكنه، صداى آهنگ ماشينشو بلند ميكنه سيستم وصل كرده زنيكه كلا فكر كنم مشكل شنوايى داره يجورى گاز ميده وقتى ماشينشو مياره تو پاركينگ كه چندبار خواب بودم يهو از ترس پريدم از خواب

چه دل پری داری😰😰

وای خیلی دلم پره خیلی این یه شمه ایی لز کاراشون بود امسال میخوایم پاشیم بریم از این حیوون خونه

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
اين همسايه ماهم خيلى ادعاى باكلاسى ميكنه، صداى آهنگ ماشينشو بلند ميكنه سيستم وصل كرده زنيكه كلا فكر ...

اصلا نمیدونم از کدوم خرابه ایی ادم شدن اومدن شهر عنترا