2777
2789
عنوان

کنکوریا

105 بازدید | 9 پست

یکی دو روزه شروع کردم همش میترسم نرسم 

کلاس تست اینا کلا شرکت نکردم چون پارسال همه رو دیدم و امسال پشتم 

آزمون قلمچی میخوام ثیت نام کنم هفته بعده 

میترسم آزمون رو بد بدم 

یه جمله ای هست میگن شَک اول کلمه ی شکست هست، به محض اینکه شک کنی که میرسم یا نه، میتونم یا نه مسیر شکست رو پیش میگیری! شما اگه از الان شروع کنی تا تیر ماه 3 بار خیلی قشنگ میتونی درساتو مرور کنی 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کلی تست بزن و تحلیل تست یادت نره هر چی تحلیل کردی نکته دستت اومد گوشه صفحه مربوط به اون حاشیه نویسی ...

مرسی ممنون بنظرتون مشاور لازمه ، مامانم گیر داده میگه چرا مشاور نداری مگه میتونی تنهایی بخونی؟🥲

مرسی ممنون بنظرتون مشاور لازمه ، مامانم گیر داده میگه چرا مشاور نداری مگه میتونی تنهایی بخونی؟🥲

من مشاور نداشتم ولی اگه مشاور ماهری باشه چرا که نه، از طرفی پیدا کردن مشاوری که فقط به خاطر پول چرت و پرت تحویلت نده خیلی سخته 

ولی حتما باید برنامه ریزی داشته باشی برای هر روزت اینکه چقدر بخونی و چقدر تست بزنی یه دفتر برای برنامه ریزین جدا کن