2821
2789
عنوان

ازدواج سریع

228 بازدید | 26 پست

سلام عزیزای دلم  امیدوارم حالتون خوب باشه

میشه هر کدومتون هر دعایی بلدین چله و .. رو بگین که جواب گرفتین واسه ازدواج 

داییم ۳۵ سالشه هیچ مشکل و عیبی نداره وضع مالیشم اوکیه ولی کلا گره افتاده با هیچکس اوکی نمیشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم من یه تاپیک دارم(هفتمین تاپیک)چله نذر ختم

توش کلی دعا ذکر و و و برای بخت رزق و روزی مشکلات و و و غیره گفتم 

کپی برداری و استفاده ازش با ذکر یک صلوات برای حاجت دلم مجاز❤️✨️عاقبتتون ختم بخیر

دعاگرفتن🎀😂

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

ختم سوره طه

چله آیت الله حق شناس 

نذر هفت یاسین حاج نخودکی 

ختم سوره مزمل 

ختم سوره یاسین 

نماز جعفر طیار 

(همه رو کامل و جامع و روشش رو براتون تو تاپیکم(هفتمین تاپیک)توضیح دادم❤️✨️

ختم سوره طهچله آیت الله حق شناس نذر هفت یاسین حاج نخودکی ختم سوره مزمل ختم سوره یاسین نماز جعفر طیار ...

عزیزم شما جواب گرفتین از اینا ؟ بخدا شدم راهبه انقدر دعا کردم

شماره دعانویس بده 😂

😂😂😂تعلیق میشیم‌سیسی همم گرون میگیره

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

سلام بله کاملا تاثیر دارههرکس میخواد و اعتقاد داره بهم درخواست بده😊

🙄نه به تبلیغ