2777
2789
عنوان

بیش فعالی

199 بازدید | 26 پست

مامانا بنظرتون نمیشه پسرمو یه سال دیرتر بزارم کلاس اول؟  امسال پیش دبستانیه‌ بیش فعاله ولی سر کلاس نمیشینه و به حرف مربی گوش نمیده میخوام یه سال دیرتر بزارمش تا بهتر بشه

باید ببریش روانشناس دارو بخوره خود به خود بهتر که نمیشه هر چی بزرگتر شه بدترم میشه

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همون سال خودش بفرست اگه بیش فعالیش شدید حتما دکتر ببرش چون همینه تا ابد من دخترم کلاس اول عدم توج ...

بردمش دارو هم میدم بهش ولی نمیشینه جاهای شلوغ دیگه نمیدونم چکار کنم واقعا بریدم

بردمش دارو هم میدم بهش ولی نمیشینه جاهای شلوغ دیگه نمیدونم چکار کنم واقعا بریدم

دارو چی  میدی منم برا دخترم دکتر دارو داد هنوز مصرف نکردم براش

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دارو چی میدی منم برا دخترم دکتر دارو داد هنوز مصرف نکردم براش

ریتالین و آریپیپرازول بهش میدم ۳ ماهه

دیروز هم دوتا شربت گیاهی براش نوشت هنوز نگرفتم واسش یکی واسه بیش فعالیشه‌ اون یکی امگا۳

ریتالین و آریپیپرازول بهش میدم ۳ ماههدیروز هم دوتا شربت گیاهی براش نوشت هنوز نگرفتم واسش یکی واسه بی ...

اون دومیا دکتر برا دختر منم داده عوارضم داره یا نه خیلی میترسم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اون دومیا دکتر برا دختر منم داده عوارضم داره یا نه خیلی میترسم

شربت اتنتالین براش نوشته؟

منم نمیدونم خوبه براش یا نه میترسم بدم بدتر بشه ولی امگا۳‌ قبلا بهش دادم خوب بود برای رفتاریش