2777
2789

وقتایی ک یهو فکر جواب کنکور میاد قلبم انگار وایمیسته

با ۱۴ هزار منطقه ۳ ممکنه مردود شم؟

بخدا نابود میشم اگ بشم

پرستاریو اتاق عمل و هوشبری و مامایی روزانه و بعد ب همین ترتیب شهریه پرداز استان های اذبایجان غربی و شرقی اردبیل همدان زنجان قزوین کردستان کرمانشا اراک ایلام گیلان لرستان رو زدم خودمم بومی  اذربایجان غربیم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازاد نزدی،؟شهریه پرداز دولتی با ازاد ک زیاد تفاوت ندارن

بنظرت با ۲۵۰۰۰ منطقه یک پرستاری ازاد یا مامایی ازاد شهرستانای کوچیم مثل لامرد لار فسا مرودشت میارم؟

چرا ازاد نزدی،؟شهریه پرداز دولتی با ازاد ک زیاد تفاوت ندارن

ازاد نمیتونم برم

ن خیلی فرق دارن

ازاد ۳۵ تومنه شهریه پرداز ۷ تونن

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

حسم میگه قبولی اتاق عمل نگران نباش

روزانه یا شهریه🥲

منم رتبم ۳۰۰ تا از تو کمتره از استرس دارم میمیرممنطقه ۳ ام منم

چیارو زدییی

نمیدونم گلم فک کنم احتمالش کمه

احتمال قبدلیم کمه؟؟؟