2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام خوبینمیگم شما پین توی دندونت گذاشتی بعد روکش گذاشتی یا نه؟ دندون عقبت هست یا جلو؟

سلام مرسی ، شما خوبین ؟ اول پین گذاشته میشه بعد روکش ، دندون عقبم هست

سلام مرسی ، شما خوبین ؟ اول پین گذاشته میشه بعد روکش ، دندون عقبم هست

مرسی همون پین کوچیک هست که میذارن بعد دندون پر میکنن؟ یا پست گذاشته که بزرگه و قبل روکش پیداست تو دندون ؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
مرسی همون پین کوچیک هست که میذارن بعد دندون پر میکنن؟ یا پست گذاشته که بزرگه و قبل روکش پیداست تو دن ...

یه پین هست که میذارن تو فک بعد روش رو بخیه میزنن، و از روی لثه هیچی پیدا نیست ، بعد حدود ۳ ماه که میگن بهترین زمان هست ، روی لثه رو باز میکنن کمی و یه پیچ مانند میبندن روی اون پینی که زیر بوده ، حالا این پیچ دیگه مشخصه توی دهن و حدود نیم سانت از لثه میاد بیرون ، قطرش هم حدود ۳ میل هست ، بعد قالبگیری میکنن و روکش میسازن ، پرکردنی نیست ، روکش هست