2777
2789
عنوان

متفورمین

150 بازدید | 21 پست

بچه ها من پریودم منظمه ولی گفتن تنبلی تخمدان دارم و متفورمین برام تجویز کردن  

ولی حجم پریودم خیلی کم شده و پهلوهام درد میکنن کسی بوده اینجور باشه 

ادامه بدم یا نه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا متفورمین تاثیری نداره منم تنبلی دارم ی مدت دوفاستون خوردم خوب بود

اما من دوفاستون هم میخورم باز با تاخیر پریود میشم و خون ریزی کم و لخته لخته

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

اما من دوفاستون هم میخورم باز با تاخیر پریود میشم و خون ریزی کم و لخته لخته

من دوفاستون خیلی واسم خوب بود 

ولی ی مدته دیگ هیچی استفاده نمیکنم پریودم نمیشم در حد ی لکه بینی قهوه ایه مجردم هستن

آزمایش خون دادی؟ مقاومت انسولینی داشتی؟ من واقعا درک نمیکنم چرا متفورمین میدن

ازمایشاتم کاملا نرمال ذخیره تخمدان و پرولاکتین تیرودید قند چربی کم خونی بدون مشکل فقط سونو گفتن تنبلی دارم متفورمین تجویز کردن نمیفهمم والا وقتب هیچ علامتی نیس و سرساعت پریود هس تخمک گذاری هس تنبلی چیه دیگه

من دوفاستون خیلی واسم خوب بود ولی ی مدته دیگ هیچی استفاده نمیکنم پریودم نمیشم در حد ی لکه بینی قهوه ...

خب بخور دیگه قرصاتو پریود نمیشی یعنی خوب نشدی دیگه ضخامت دیواره رحمت زیاد میشه و خدایی نکرده بیماری های خطرناکتر میگیری باید هرجور شده هرماه پریود بشی واسه همین قرص میدن دیگه حتما اگ برات جواب میداد تهیه کن بخور تا بدتر نشدی واسه من اوایل جواب میداد الان دیگه باز بهم خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازمایشاتم کاملا نرمال ذخیره تخمدان و پرولاکتین تیرودید قند چربی کم خونی بدون مشکل فقط سونو گفتن تنبل ...

عزیزم منم همینجور بودم حتی همون سونو هم نشون نداد اما دکتر گفت فقط چون پریودیت نامنظمی دیگه هیچ علائمی نداشتم سونو و ازمایشم نرمال بود ولی...

شمام همین دیگه میگی پریودیهات خیلی کم میاد خون و سونو هم نشون داده یعنی هستی پس حتما سالم خوری کن فست فود شیرنیجات حذف کن پیاده روی کن وزنتم حتی اگر بالا نیست کنترل کن من وزنم نرمال بود بازم کم کردم رحمت گرم نگه دار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم منم همینجور بودم حتی همون سونو هم نشون نداد اما دکتر گفت فقط چون پریودیت نامنظمی دیگه هیچ علائ ...

نه‌من قبلا شدتش نرمال بود حتا دو ماه قبل ک پولیپ داشتم کاملا بی علامت عمل کردم حتا باوجود عمل و مصرف قرص دوفامد بازم پریودم سروقت شد چون هنوز یک هفته دیگ باید دوفامد مصرف میکردم ک پری اومد قطع کردم

ولی این‌ماه متفورمین مصرف کردم با اینکه پری سر وقته ولی شدتش خیلی کمه نگرانم بخاطر پولیپ دیگه چشمم از هر دارو و هر تغییری تو پری ترسیده

خب بخور دیگه قرصاتو پریود نمیشی یعنی خوب نشدی دیگه ضخامت دیواره رحمت زیاد میشه و خدایی نکرده بیماری ...

خواهر فداتشم باید مادرم ب فکرم باشه یانه😭😭😭

نمیدونم یعنی برم آزاد بخرم بخورم؟فروش آزاد داره

ای خدا واس ما ارثی هم هس این تنبلی