2821
2789
عنوان

دعوام کنید

333 بازدید | 50 پست

پاشم برم درسمو بخونم 

فحشم بدید

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو جمع کن خودتونی نی سایت نشد نون و اب

چشم عزیزدلم

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

الهی اگه نری درس بخونی شب وقتی خوابیدی یه سوسک بره تو شورتت🪳👙

پروفایل خودمم 🎀 آوای ته تغاری💅🏻👄 خدای رقص و هنر🖌📸💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💀🎀 مرتیکه لاشی درخواست ندههههههه پدر نامعلوم🔪🩸 تو تاپیک های من مزه پرونی نکنید مگر اینکه واقعا عنوان تاپیکم فان باشه🙃❕️ضمنا اگر قبلا باهات دعوام شده و دیدی تو یه تاپیک دارم جوابتو میدم🤮، بدون که اونقدر ارزش برات قائل نیستم که بخوام اسم کاربری گوهت رو موقع دعوا حفظ کنم تا بعدا بشناسم و جوابتو ندم اوکی ؟ 👍🏻🤣 خوب حرف بزنی خوب حرف میزنم 🥰💋بد حرف بزنی میرینم بهت👺💩 دختر خوبی ام البته تا قبل اینکه که کسی پا رو دمم بذاره!!️

بی تربیت برو درس بخون

باشه عزیزم

گِد جَنَم اول درسین ایسی قاچچچچ😡😂

ترجمه رو میگی فداتشم

بی تربیتتتتتتت برو درستو بخوننننن

چشممممممممممممممم قربان 

یکی باید منو فحشم بده که از اول مهر هیچیییی نخوندم برا فردام باید جدول مندلیف حفظ کنم جزوه مو بخونم ...

کیل باشیه😂

(خاک تو سرت)

امروز زدم تو فاز تورکی تایپیدن😂

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی " INTJ "

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز