2777
2789
عنوان

ادایی چصی چصی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 28 پست
اشکالش چیه؟

هیچ اشکالی نداره ولی یک باشگاه و ماچا ادمو مستقل و قوی و باسواد و دانا نمیکنه که اینا با این ۲ تا فکر میکنم خیلی دیگه شاخ شدن و احساس میکنن عالمن و تو همه موضوعات صاحب نظر ؛ وگرنه هر دوش چیز عادیع و انجام و مصرفشون موردی ندارن حسی که بعدش دارن رو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا همینه دیگه طرف هرچقدر تو خالی تر سر وصدا صداش بلندتر

دقیقا همینطوره واقعا الان بلاگرایی که دارن چرت میگن این کارو کنم اون کارو کن مگه مدرک روانشناسی دارن یا گوشی دستشون با یک کانسیلر

دلش ميخواد اونطورى استورى بذاره عكس بذاره يا انفالو كنيد يا استورى هاشو ميوت كنيد

هر طوری میخواد بزاره من میگم هر دوش چیز طبیعیه و خوبه که بفکر سلامتی آن احساس خفن بودن و دانا بودن میگم نداره میگم چقد کوته فکرن

همکار من آقاست، بنده خدا وزن بالایی داشت، با رژیم و ورزش ۹۰ کیلو کم کرد یه بار راجع به تلاشش حرف نزد ...

دقیقااا ایول بهشون منم همینو میگم ایشون که کلی زحمت کشیدن حرف نمیزنن این تازه کار ها همیشه همینن 

شرایط جامعه خیلی بد شده چرا سعی می‌کند هم دیگه رو تخریب کنید عکس با اینه و ماچا چه آسیبی به کسی زده ...

عزیزم هیچکس دنبال تخریب نیست امیدوارم هر شخصی هر طوری که دلش شاد خوشحال باشه 

من فقط جامعه رو عنوان کردم گفتم هر دوش کار معمولیه و از قبل بوده و خیلی خوبه آدم با سلامتیش باشه ولی احساس خفن بودن نداره الان ورزش و نوشیدنی چه ربطی به قوی و قدرتمند و با سواد و مستقل بودن داره که ادعا میکنند من اینو دارم میگم؟

هیچ اشکالی نداره ولی یک باشگاه و ماچا ادمو مستقل و قوی و باسواد و دانا نمیکنه که اینا با این ۲ تا فک ...

همه میدونن ماچا باعث سواد نمیشه مستقل بودن هم به خیلی چیزا ارتباط داره و باشگاه و ورزش چرا اتفاقا میتونن باعث قوی بودن باشن

و خب اون لحظه حس خوبی دارن خوشش باشن چه اشکالی داره

آخه نمیدونم استوری ماچا و باشگاه چه ربطی به صاحب نظر بودن تو هر موضوعی داره تهش یه جمله انگیزشی روش بنویسن دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

چطوری روشون میشه این چرت و پرتا رو استوری کنن 

نمی‌دونم من شگفت انگیز من مستقل و فلان مگه شگفت انگیز و قوی بودن رو خودت تعیین می‌کنی والا به آدمایی استوری میذارن از این چیزا که آدم میمونه تو اعتماد به نفسشون اکثرا هم با پدر پولدار دارن که تنها دغدغشون اینه یا هم متاسفانه با پول مهریه مستقل شدن و رفتن بالای منبر 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چطوری روشون میشه این چرت و پرتا رو استوری کنن نمی‌دونم من شگفت انگیز من مستقل و فلان مگه شگفت انگیز ...

منم همینو میگم کلا از این تاپیک هر منظوری میخواستم برسونم شما بیان کردید کاملا باهاتون موافقم