2777
2789
عنوان

ی صحبت دلی با همه ی کنکوری ها

325 بازدید | 29 پست

دختر جون بخون، شروع کن : 

اگه عقبی

تابستونت رو از دست دادی 

خسته ای، حسش نیست 

فقط شروع کن 

وگرنه میبینی سال دیگه یکی دقیقا همین الانی مه نو دست روی دست گذاشتی و توی گذشته ات گیر کردی، شروع کرده و ادامه داده و شده رتبه زیر ۵۰۰ 

میری مهمونی، میری تو شهر می بینی همه جا دارن از رتبه های برتر فامیلشون، دخترشون یا... صحبت میکنن و اینجاست که میریزی نه بخاطر حسادت بخاطر توانایی های خودت که درست استفاده نکردی 

تابستون سال دیگه ات به گند کشیده میشه با استرس رتبه و انتخاب رشته که بخواب بدونی با 30 هزار، 20 هزار پزشکی میاری یا نه 

مجبور میشی هر شرایط سختی رو بپذیری که فقط پشت کنکور نمونی چون داغونی، از جمله پزشکی های تعهدی و آزاد با شهریه های نجومی تازه اونم اگه به رتبه ات بخوره

بعضیا رویا فروشی میکنه بهت، بعضیا میزنن تو ذوقت 

تابستونت که از استرس و مای مدیو و سنجش به گند کشیده میشه تا موقع اعلام نتایج انتخاب رشته هم انکار هر روز داری جون میدی پس ی کاری کن که با رتبه ات خیالت راحت باشه 

بخون، بخون که موفق بشی 

تا سر خانواده و مادر و پدرت وقتی اسمت در کنار مدرسه و کنکور میاد بالا باشه و خودت جلوی آینه به خودت افتخار کنی 

اینو دلی نوشتم که خودم نیاز داشتم پارسال همین موقع ها یکی بهم بگه ... ولی اونطور که میخواستم کنکورم نشد 🥲

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

🫠🫠🫠

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ابان شد گفتم دیره برای شروع غصه خوردم ولی شروع نکردم میگفتم دیگه بدرد نمیخوره انشالله سال بعد 

دو ماهم رفتتتتتت افتادم تو دی و امتحانا شد بهمن 

حسرت خوردم که چراااا گفتم دیره چرااا شروع نکردم 

از بهمن خودمو گ.. م شدم ۲۰ هزار  خب خیلی داغونه خیلی دلم شکسته ولی از کمال گراییم ضربه خوردم 

حالا دارم میرم ازاد بخونم 

چون معدل یازدهم خوب نیست نمیتونم این همه درسو ترمیم کنم

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

من جانبازی دارم بنظرت قبول میشم

آره قشنگم چرا نشی 

دوستای من با سهمیه های 5 و 25 خیلی رتبه اشون اومد پایین 

مثلا یکی با 100 هزار کشوری زیر ده هزار شد... 

ولی باید تلاش کنی، درس بخونی به دو دلیل : 

۱. سهمیه ای که استفاده میکنی به حق باشه، باسواد باشی و زحمت و سختی کشیده باشی 

۲. با افراد در سهمیه خودتون سنجیده میشین که ممکنه حتی اگه رتبه اتون کم هم بشه گاهی رقابتتون سخت بشه

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

موفق باشی دختر مهربون 🤍

قربونت عزیزم توام همین‌طور 🌹

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
من ابان شد گفتم دیره برای شروع غصه خوردم ولی شروع نکردم میگفتم دیگه بدرد نمیخوره انشالله سال بعد دو ...

دقیقا مثل من، مثل من... 

با این تفاوت که رتبه شما ده هزارتا بهتره 

آزاد چه رشته ای عزیزم؟ میتونی بگی؟ 

امیدوارم موفق باشی در هر زمینه 

آره قشنگم چرا نشی دوستای من با سهمیه های 5 و 25 خیلی رتبه اشون اومد پایین مثلا یکی با 100 هزار کشوری ...

بخدا پارسال که ۶ تا درس نهایی بود همشون بالای ۱۸ بود خیلی میخونم اما استرس داغونم کرده

بخدا پارسال که ۶ تا درس نهایی بود همشون بالای ۱۸ بود خیلی میخونم اما استرس داغونم کرده

خب طبیعیه 

تازه لحظات خیلی سخت تری هم پیش روت داری 

که در مقابل اون استرس هیچه، نمیخوام بترسونمت ولی باید از لحاظ روحی آماده باشی 

من خودم یازدهم ۱۱ تا درس نهایی دادم 

دوازدهم ۱۰ تا با دو تا کنکور، میدونم کاملا استرس چیه 

ولی خب نذار جای پشیمونی بمونه واست 

آفرین نمراتت خوبه سعی کن امسال بیاریشون بالای ۱۹

خودت دانشگاه هستی

نه خوشگلم، من احتمالا پشت کنکوری هستم 

کنکوری ۱۴۰۴ بودم، واسه همین این تاپیک رو زدم که مثل من کسی آرزو تو دلش نمونه

اسی میشه تاپیک آخرم بخونی ♥️

قفلش کردم چون کسی نیومد نظرت همینجا ریپلای کنی برام ؟

لطفاً اگه کس دیگه ای هم آنلاین هست بخونه ممنون میشم