دیشب شدم درجا رفتم بیمارستان بس که دردش نضخرفه و بیهوشم میخواد بکنه، فشارم هم می افته😑
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
جوری که رفته بودم بیرون تو ذهنم ماشینا هم فحش میدادم
مثلا یکی تند میرفت میگفتم مگه داری حامله میبری
یکی اروم میرفت میگفتم مگه داری عروس میبری
یکی دیگه کج و کوله داشت میزد بهم
گفتم گواهینامتو کی داده الله و اعلم
اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از یک هفته قبلش عصبانیمجوری که رفته بودم بیرون تو ذهنم ماشینا هم فحش میدادممثلا یکی تند میرفت می ...
بعد یکی سگ وحشی بسته بود جلو درش
گفتم مگه پایگاه تصمیم گیری جنگ خیبره که سگ بستی
دو وجب مکانه کی میخواد به اونجا هجوم ببره
اقایون سایت مزاحم بشید من شوعر دارم شوعرررر🥸💍یا جیزس کرایس بچه شانزدهمم را حامله هستم،کودکستان راه انداختم🤰🏻 داستان منو عجقم:یه روز تو باغ مشمد علی،من و کریم و قنبرعلی رفته بودیم انگور بچینیم که اون وسط من و کریم باعم دیگه اشنا شودیم و اون حلقه ازدباج دستم کرد،الان جوجه کشی راه انداخته ایم🗿توجه کنید من ۱۰ سالگی شوهر کردم خیلی زود،راضیم خدایی باید ۳ سالگی شوهر میکردم،دوست دارم بچم همسنم باشه بهم بگه سیسییییی💅🏻
دقیقاااا خیلی درد آوره جالبیش اینه ما پریود میشیم که بدنمون آماده باروری باشه بعد آقایون میگن بچه مال خودمونه😑
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️