2777
2789

نه نمیشه

هزینه تاکسی و خوراکی و مواد غذایی واسه روزهایی که سلف تعطیله 

خود هزینه سلف 

با یک تومن اگر بشه هم سخت میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نمیشههزینه تاکسی و خوراکی و مواد غذایی واسه روزهایی که سلف تعطیله خود هزینه سلف با یک تومن اگر بش ...

یعنی باید کار کنم........

گل من از ترم یک میشه کار کرد

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

فکر نکنم‌. اگه روزی ۱۰۰ تومن هم خرج خورد و خوراکت باشه ماهی میشه ۳ تومن

میشه از ترم یک کار کرد

من یه بار ۲۰ روز با ۱ و نیم زندگی کردم عملا فقط پول غذای سلف دادم و یه سری چیزای ضروری ، به بارم ۳۰۰ ...

اها ممنون کافیه من خرج خاصی ندارم

یعنی باید کار کنم........گل من از ترم یک میشه کار کرد

شهریه خوابگاه رو هم در نظر بگیر دانشگاه‌های دولتی هم خوابگاه شهریه داره یعنی دانشگاه ما که داره حالا همه داشته باشن نمیدونم 

دانشگاه یه بخشی داره برای هزینه‌ها کمک میکنه مثلا ترم یک برای هم اتاقیم کارت سلفشو شارژ کردن مبلغش دقیق یادم نیست

برای کار کردن هم بستگی داره شدنش میشه ولی خب پاره‌وقت باید بری تمام وقت نمیتونی کلاس داری و خستگیش هم هست کمبود وقت و اینا هم هست

اگه بند انداختن و کارهای آرایشگری بلدی تو خود خوابگاه میتونی کار کنی یا یه چیزی بفروشی باید ببینی اون خوابگاه چقدر به اینکارها گیر میده

مثلا یه جا خوندم یکی دستگاه اسپرسو داشته تو خوابگاه قهوه می‌فروخته یا بعضی بچه‌های خوابگاه دنبال غذای خونگی بودن باید ببینی بچه‌ها چقدر واقعا میخرن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ممنون مثلا چه کاری

تو دوران دانشجویی بخاطر اینکه درگیر دانشگاه و درس هستی نمیشه هر کاری انجام داد. کارهایی که میشه بصورت دورکاری انجام داد باید برات تو اولویت باشه. اگه مهارتی هم داشته باشی مثل درست کردن دسر و غذا یا آرایشگری می‌تونی تو خوابگاه هم ازش درآمد داشته باشی.

اها ممنون کافیه من خرج خاصی ندارم

اگه دولتی باشی ترمی ۸۰۰ اینا هزینه خوابگاهت میشه ، ترم ۱ فکر نکنم وام بدن اما از ترمای بعدش وام دانشجویی بگیر ، در کنارش هم یه کار پاره وقت انجام بده