2777
2789

الان یازدهمه داره به شدت میخونه دارو قبول بشه انشالله

حالا با خودم میگم اگه آزاد قبول شد من باید چه غلطی بخورم چون نمیتونیم از پسش بربیام 

یه خونه کوچولو داریم مگه اونو بفروشیم .😔😶‍🌫️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاد دو نوعه یکی پردیس یکی خود گردان 

خودگردان دانشگاه ازاد واقعا گرونه من خودم اصلا انتخاب رشته نکردم

اما شهریه پرداز پردیس توی خود دانشگاه های روزانه هست خیلی بهتره

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

یا باید قیدش رو بزنه یا پشت بمونه، اگر این دو مورد شد خیلی حمایتش کن، باور کن آدم گاهی میخونه و رتبه هم خوب میشه ولی به این سه تا رشته ی لعنتی نمیرسه، اگر نمیتونید هزینه ی ازاد بدید کل این قضیه دیگه با خودشه، از الان باید قوی بخونه، انشالله میاره

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

متاسفانه شهریه های دانشگاه خیلی افتضاح شده

اما یه سری شرایط مثل تقسیط شهریه و... گذاشتن

اما بازم خیلی زیاده

تا زمان دختر شما فکر کنم بالای ۲۰۰ بشه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

شما دانشجو دارو هستین ؟

بله عزیزم 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.