2777
2789
عنوان

اگه دخترم دانشگاه آزاد قبول شد چیکار کنم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه شهریه های دانشگاه خیلی افتضاح شدهاما یه سری شرایط مثل تقسیط شهریه و... گذاشتناما بازم خیلی ...

الان ۲۰۰هست امسال

تا اون سال فکر کنم ۴۰۰میشه

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

الان ۲۰۰هست امسالتا اون سال فکر کنم ۴۰۰میشه

۱۴۰۳ ترمی ۹۰ بود

امسال امیدوار بودم زیر ۲۰۰ بشه🥲🥲🥲

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

میدونی یه عمر عذاب وجدانش برام‌ میمونه که بخاطر شرایط من بچم نتونه به آرزوش برسه

عذاب نکش .هزینه ش زیاده .اسم ازادم نیار پیشش .بذار جون بکنه روزانه قبول شه 

من وایسادم منو نمیشه کشت

منم هدفم داروعه البته سال بعد کنکور دارم نظرتون راجب این رشته چیه؟ 🥲

عزیزم من تو تاپیک هام یه تاپیک هست درباره داروسازی اونو ببین اگه سوالی موند ازم بپرس 💙

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

چون بچه دیگه ای هم دارم

داشته باشی به وقتش برای اونم خرج میکنی فعلا این واجبه

ادم خونه اضافی و سرمایه رو برای کی میخواد برای بچش دیگه

خونه رو باید بفروشی طلا بخری که ارزشش نیفته و هر ترم طلاها رو بفروشی بدی شهریه دانشگاه

خانواده وظیفشه خرج بچش کنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

داشته باشی به وقتش برای اونم خرج میکنی فعلا این واجبهادم خونه اضافی و سرمایه رو برای کی میخواد برای ...

این تنها سرمایه ماست هیچی برای اون بچه نمیمونه 

حتی برای پبری خودمون

2790
2778
2791
2779
2792