2777
2789
عنوان

😲😨ی شایعه ...😆❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 264 پست
یه شب تو عسک بازی عسک نذاشتی  دیگه مثل اشک ، اون شب از چیشام افتادی😐😐 😆😆😆😆😆

وای چقد قافیه دار بود کامنتم😂😂😂😂😂

برم واسه حمید عیراد چنتا شعر بسرایم😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنگیزیه  بم میاد ؟ 😎

نه 😆😆😆😆😆

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
ازمایشی نمونه برداری چیزی ازش نگرفتن

ازمایش مدفوع گرفتن فردا عصر جوابش اماده میشه اسهالشم ازقبل رقیق تر شده ولی من رفتم نت نوشته بود اگه لب و دهن بچه خشک بشه زیاد اب بخاد اسهال ممکنه کشنده بشه ترسیدم😭😭😭

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
بادانا مَردیس از دیار نی نی سایت ک سه تا زن گرفته الانم سر چهار راه ادامس میفروشه زناشم روزی پنج وعد ...

آره😀😆😆😆😆😆😆یکی از زنام که کتکم میزنه 

هم همین مونا است 

نمیدونید چه دست سنگینی داره😢

با شلنگ میزنه 

با کمربند میزنه 😭

ب کسی نگید ولی تو کار آموزش فال های الکی ب مردمه ی اسفند دود کن دستشه همیشه کنارم تو چهار راه وایمیسه 

راستش مونا رو از بقیه بیشتر دوس دارم😍😆😒

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
یه شب تو عسک بازی عسک نذاشتی  دیگه مثل اشک ، اون شب از چیشام افتادی😐😐 😆😆😆😆😆

دیشب تو عکس بازی عکس گذاشتم تو هر حالتی که هستین 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ببین همش میگه اب بده این طبیعیه؟

پسرت خوبه؟

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
خودت عضو ارشد ارتش اتریشی

ای خدا تو از کجا فهمیدی؟؟؟؟

من لو رفتم ،تا ترور نشدم در برم😱😱😱😱😱

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نیلای نقش زنداداش فاطما گل رو بازی کرده

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟
نه 😆😆😆😆😆

نامرد😂

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود