2777
2789
عنوان

استرس کاریم زیاده

58 بازدید | 7 پست

سلام من امسال تازه معلم شدم . معلم پایه پنجم پسرونه شدم. امسال یک طرحی هم اجرا شد و من معلم شناور شدن یعنی معلم درس های فارسی مطالعات و هدیه دوتا کلاس پمجم هستم و همکارم که با سابقه تره بقیه درس ها. من یک کلاسم بچه های شیطون و پر سرو صدایی داره در حدی که سر کلاس دعوا می کنند و گوش نمیدن. علاوه بر اینکه عذاب وجدان دارم که به خاطر عدم مدیریت من بچه ها ی درسخون کلاس نمیتونند درس بخونند هر روز هم دارم واسه روز بعد برنامه میریزم ولی با این حال استرس دارم که به بودجه بندی نرسم و یا بچه ها همکاری نکنند  تمام اخر هفته ام شده فکر کردن به کلاس ولی به راه حل و تصمیم گیری نمیرسم. من خای موقع کنکورم هم انقدر استرس نداشتم. شب ها هم خوابم کمتر شده هر روز صبح با حال بد میرم سرکار و اگر چاره داشتم شاید استعفا میدادم ولی نمیتونم

علاوه بر این ها نگران این هم هستم که چرا یه کلاس جلوتر و یه کلاس عقب تر هستن در درس ها. حجم کارهای هررروز هم زیاده صحیح کردن املا و دفتر مشق ها و ... اصلا نمیتوتم زنگ تفریح ها درست و حسابی استراحت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت یه کار بی دردسر رو دلمون موندهمعلم نیستم ولی منم همینم ادم عمرش با استرس و حرص و جوش هدر میشه

اره همین شغل من رو وقتی با بقیه مشورت میکنم میگن چه شغل راحتی داری درحالیکه نمیدونند چه قدر مدیریت کردن بچه ها و مدرسه سخته 

فکر کنم باید بریم پیش مشاور این حجم از استرس برای بدنمون خیلی مضره

سلام ببخشید میشه یه حدودی از حقوق تون رو بگید از معلمی راضی هستیدمن بین فرهنگیان و حسابداری موندم

حقوق دانشجوییم بدون کسورات دانشگاه یازده تومن بود و هنوز حقوق جدید برام حکمش نخورده 

به نظرم ببین به کدوم علاقه داری هر دوتا شغل سختیه فقط علاقه میتونه یه کم از استرس و سختی هاشون کم کنه

اره همین شغل من رو وقتی با بقیه مشورت میکنم میگن چه شغل راحتی داری درحالیکه نمیدونند چه قدر مدیریت ک ...

معلم نیستم ولی اصلا معلمی رو شغل راحتی نمیدونم  خوبی معلمی فقط به تعطیلاتشه وگرنه زمان مدرسه به نظرم سخته

مگه اینکه آدم بی خیال باشی وگرنه هر شغلی سختی های خودشو داره.