سلام من امسال تازه معلم شدم . معلم پایه پنجم پسرونه شدم. امسال یک طرحی هم اجرا شد و من معلم شناور شدن یعنی معلم درس های فارسی مطالعات و هدیه دوتا کلاس پمجم هستم و همکارم که با سابقه تره بقیه درس ها. من یک کلاسم بچه های شیطون و پر سرو صدایی داره در حدی که سر کلاس دعوا می کنند و گوش نمیدن. علاوه بر اینکه عذاب وجدان دارم که به خاطر عدم مدیریت من بچه ها ی درسخون کلاس نمیتونند درس بخونند هر روز هم دارم واسه روز بعد برنامه میریزم ولی با این حال استرس دارم که به بودجه بندی نرسم و یا بچه ها همکاری نکنند تمام اخر هفته ام شده فکر کردن به کلاس ولی به راه حل و تصمیم گیری نمیرسم. من خای موقع کنکورم هم انقدر استرس نداشتم. شب ها هم خوابم کمتر شده هر روز صبح با حال بد میرم سرکار و اگر چاره داشتم شاید استعفا میدادم ولی نمیتونم
علاوه بر این ها نگران این هم هستم که چرا یه کلاس جلوتر و یه کلاس عقب تر هستن در درس ها. حجم کارهای هررروز هم زیاده صحیح کردن املا و دفتر مشق ها و ... اصلا نمیتوتم زنگ تفریح ها درست و حسابی استراحت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.