2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

122 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه لیسانس علوم تربیتی دارم ولی نتونستم تو این رشته ای که خوندم موفقیتی کسب کنم و به درامد برسم.الان همسرم بهم پیشنهاد داده که برم رشته حقوق بدون کنکور بخونم چون خودش هم ارشد حقوق داره میگه میتونم بهت تو این مسیر کمک کنم و اصلا تو شروع کنی به خوندن منم باز ادامه تحصیل میدم(اینا حرفا شوهرمه). من الان ۲۸سالمه و هنوز نتونستم به درامد برسم به نظرتون معقوله که پیشنهادش رو قبول کنم. اصلا فایده داره میتونم از راه رشته حقوق  (البته میدونم که باید ادامه داد و واسه وکالت یا دفتر داری و قضاوت جدا آزمون داد) موفق بشم،یعنی انقدری که من تو این مسیر درس چالش داشتم فکر نکنم کسی مثل من بوده.به نظرشما دیر نیست الان با ۲۸سال سن و داشتن یه بچه واسه موفق شدن از این طریق؟  

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون دوست عزیز. یعنی واقعا دیر نیست.و میشه موفق شد؟

٢٨ ديره ؟!!!!!

تا ٨٠ سالگى ميخواى حسرت بخورى ؟

معلومه كه دير نيست عزيزِمن 

خواهرم وكيلِ زرنگ باشى شغل خوبيه همين كه با همسرت هم مسير هم ميشى خيلى خوبه برات 

اصلا کسی بوده که از طریق دانشگاه آزاد و رشته بدون کنکور تونسته باشه موفق باشه.آخه فکر میکنم همه آدما موفق قدم اولشون رو با دانشگاه های تاپ برداستن

٢٨ ديره ؟!!!!!تا ٨٠ سالگى ميخواى حسرت بخورى ؟معلومه كه دير نيست عزيزِمن خواهرم وكيلِ زرنگ باشى شغل خ ...

خواهرتون وکیله؟از انتخابش راضیه؟تونسته موفق باشه تو این مسیر؟

اگه میخوای بری سرکار میتونی برا ازمون استخدامی آموزش پرورش هم بخونی با رسته شما میگیرن فکر میکنم برات اسون تر باشه تا خوندن رشته حقوق چون کارشناسی متفاوتی داری بنظرم باید دکترا هم بگیری که قشنگ سردربیاری 

اگه میخوای بری سرکار میتونی برا ازمون استخدامی آموزش پرورش هم بخونی با رسته شما میگیرن فکر میکنم برا ...

خوب من میخوام برم از اول لیسانس حقوق بخونم فقط یه سری درسایی که پاس کردم رو تطبیق بدم.آموزش و پرورش هم امسال خوندم با ۵ تا ۱۰۰ تو کارنامه و نمره کتبی خام ۴۲۸ قبول نشدم متاسفانه و به این نتیجه رسیدم که فایده ای نداره 

خوب من میخوام برم از اول لیسانس حقوق بخونم فقط یه سری درسایی که پاس کردم رو تطبیق بدم.آموزش و پرورش ...

حقوق هم باید ازمون بدی بنطرم ازمونش سخت تره ها  هر دو گروه رو از نزدیک داریم تو خانواده اون که حقوق بود خیلی خیلی درسخون بود از همون مدرسه رتبه کنکورشم عالی بود ولی سخت تر قبول شد تو ازمون استخدامی نسبت به کسایی که اموزش پرورش امتحان دادن تابستون هم میره سرکار ولی معلما نمیرن حقوقشونم یه اندازه هس متاسفانه 

حقوق هم باید ازمون بدی بنطرم ازمونش سخت تره ها هر دو گروه رو از نزدیک داریم تو خانواده اون که حقوق ...

میدونی چیه حس میکنم هر چقدر هم واسه آموزش و پرورش تلاش کنی بیهودست چون با وجود ضریب شاغلین هیچ شانسی واسه داوطلبان آزاد نیست از طرفی هم خیلی مسیر روشنی نداره یعنی ممکنه مثلا یه سال درس بخونی بعد بگن دیگه کلا آزمون ماده ۲۸ جمع شده و نیرو نمیخوایم ولی حقوق اینجوری نیست مثلا هرسال آزمونها وکالت و قضاوت و دفتر داری برگزار میشه.خودمم موندم چکار کنم. یعنز انقدری که من امسال واسه آموزش و پرورش خوندم شوهرم میگفت اگه واسه وکالت خونده بودی قبول میشدی

میدونی چیه حس میکنم هر چقدر هم واسه آموزش و پرورش تلاش کنی بیهودست چون با وجود ضریب شاغلین هیچ شانسی ...

خب اگه میخونی اینکار کن 

ولی من زیاددیدم که بیکار بودن این ازمونو قبول شد 

ببین به چی علاقه داری بروهمون سمت