2777
2789
عنوان

ایران خودرو

239 بازدید | 41 پست

بچه ها کسی تو فروش جدید ایرانخودرو شرکت کرده؟!

بدون داشتن حساب وکالتیه 

تا یه شنبه هم تمدیدش کردن

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم چجوری میشه ثبتنام کردو اینکه برای فروش حواله کدوم طرحش رو انتخاب کنم

من اولی رو عادی زدم پایینیش رو همه 😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من اولی رو عادی زدم پایینیش رو همه 😅

عه من تو قسمت ورود مشکل دارم

رمز میزنم میگه اشتباهه، نمیدونم دوباره باید تو سامانه ثبتنام مجدد کنم یانه

طرح فرسوده ثبت نام کردم 

بدون حساب وکالتی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تا دیشب مهلتش بود نمیدونم تمدید بشه یا نه ولی همه میتونن بدون داشتن گواهینامه هم ثبت نام کنن

تا یک شنبه تمدید شده

عه من تو قسمت ورود مشکل دارمرمز میزنم میگه اشتباهه، نمیدونم دوباره باید تو سامانه ثبتنام مجدد کنم یا ...

من قبلن ک حساب وکالتی نمیخواست ثبت نام کرده بودم بعدش ک پولی شد و اینا بی خیال شدم . دیروز از دوباره ثبت نام زدم 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ایران خودرو الان طرح وکالتی رو برداشته یعنی همه میتونن ثبت نام کنن ولی خب قرعه کشی میشه قبلا شما با حسابی که میکردی خودرو پیش خرید میکردی ولی الان بستگی به شانست داره 

اگر بچه داری و سنش مطابق شرایط هست طرح مادران 

اگر خودرویی داری میتونی اسقاطی بشه فرسوده 

اگرنه که طرح عادی ثبت نام میکنی