2777
2789

میخواد بابای خودم باشه یا پدرشوهرم یا هر خر دیگه ای

بچه ی سال و نیمشه اصلا منو اد حساب نمیکنن ک بهش نوشابه میداذن منم جیغ و جنگ و دعوا میگن توچیکاره ای حالا دو هفتس نزاشتم شوهرم نوشابه. ودلستر بگیره این دوهفته دهنم سرویس شده اینقد جیغ زده برای نوشابه

موندم بچه رو از شیر بگیرم از نوشابه بگیرم از پستونک دهنی بگیرم 

چرا هیشکی مادرو هیچ سگی حساب نمیکنه😡

زن نیستی اگه جلوشون واینستی

نوشابه اخه. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂اخی 

بچه به این کوچیکی چه به نوشابه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تا دو سالگی خونه ما ممنوع بود

بعدشم بچه هام زیاد علاقه نشون ندادن چون من دیگه ممنوعیت نذاشتم و ب میل خودشون گذاشتم بخورن براشون عادی شد و کشش بهش پیدا نکردن

هرچیزی رو ک ادم منع کنه بیشتر ادم سمتش میره

نمونش خواهر شوهرم نمیزاشت بچه هاش بخورن بچه هاش مهمدنی میرن ی نوشابه خانواده کامل میخورن بچه های من آب میخورن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کاش بفهمن😭

خب نذار بره پیشششون 

اول اینکه بچه قند میگیره 

دندوناش نابود میشه 

رشد نمیکنه

استخوناش پوک میشه 😑😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نوشابه تو سن بالا هم خوب نیست چه برسه بچه کوچیک

دقیقا

ی بار بیمارستان بودیم ی بچه 3 ساله اوردن حالش بد بود نگو دیابت داره سریع براش انسولین زدن اینوهم بهشون میگم میگن نه هیچیش نمیشه