2777
2789
عنوان

برای خودم

62 بازدید | 3 پست

خدای خوبم من از شما میخام کمکم کنین خدایا مت تو شرایط سختی و ناراحتیام به شما توکل کردم خدایا من گفتم چون تو هستی غمی نیست دلم به رویاهام خوش بود تلاش میکردم توکل میکردم و برای رسیدن به رویاهام تلاش میکردم گریه کردم بازم تلاش کردم 

چرا اینجوری شد پس؟ خدایا تو گریه هامو دیدی چرا کمکم نکردی؟ چرا گذاشتی اینجوری بشه؟ خدا جون من به تو توکل کرده بودم از تو کمک میخاستم ولی تو منو از درگاهت روندی...الانم کاری نمیتونم بکنم جز التماس به درگاهت التماست میکنم خدا جون التماست میکنم خداجونم خدای خوبم شما بخشنده و رحمانی میشه به دل شکسته منم نگاهی کنین میشه منم به آرزوهام برسم میشه ی روز رویاهام واقعی شه میشه ی روز دل مامانمو شاد کنم میشه خدایا .من بازم به تو توکل میکنم و از تو کمک میخام 

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

خدا هیچوقت کسی رو از در خونه خودش نمیرونه

حتما به صلاحت نبوده عزیزم

انرژیت رو مثبت کن، به اطرافیانت بیشتر محبت کن، دلت رو از کینه خالی کن، ببخش همه رو مثه خودش که بخشنده ترینه

به مشکلات توجه نکن و بسپار به خودش،نیمه پر لیوان رو ببین همیشه و شکرگزاری کن 

بعد ببین همه چی چقدر قشنگ حل میشه و دلت آروم میشه 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
خدا هیچوقت کسی رو از در خونه خودش نمیرونهحتما به صلاحت نبوده عزیزمانرژیت رو مثبت کن، به اطرافیانت بی ...

چند هفته‌س نه خواب دارم نه خوراک 

شرمنده خودم و خانوادم شدم دوست دارم تا قیامت فقط گریه کنم خیلی سخت میگذرع برام پس روزای خوب من کی میرسه

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته‌س نه خواب دارم نه خوراک شرمنده خودم و خانوادم شدم دوست دارم تا قیامت فقط گریه کنم خیلی سخت ...

وقتی توی این حالت هستی باید تا میتونی انرژیت رو مثبت کنی حتی به دروغ و با تلقین

انرژیت پایین باشه کارات پیش نمیره و هی گره میفته توش

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)