2777
2789
عنوان

خواهرام سر مامانمو کلاه گذاشتند

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 52 پست
من خودم پول دارم نخریدم

خدایا من چقدر خرم وقتی طلا ۷ بود باید هر جور شده میرفتم پولو از بانک میگرفتم 

خیلی ناراحتم شاید باور نکنی یک هفته است اصلا نه شب نه روز نمیخوابم از فکر و خیال دیشب انقدر حالم بد شد که ساعت ۳ نصف شب پا شدم تو خونه راه رفتم که اروم شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا من چقدر خرم وقتی طلا ۷ بود باید هر جور شده میرفتم پولو از بانک میگرفتم خیلی ناراحتم شاید باور ...

عزیزم دیگه شده اشکال نداره مادرت راضی نیست اینقدر حرص بخوری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم دیگه شده اشکال نداره مادرت راضی نیست اینقدر حرص بخوری

اخه مادر من هم مریضه هم فقیر 

براش ناراحتم 

نمی تونم اروم شم

اگر پولش زیاد شده بود هزینه عملش تو بهترین بیمارستان جور میشد الان هیچچچچچ

توتلویزیون میگفت این گرونی مثل حبابه میشکنه میاد پایین ولی میدونی که این کلمات انگار رمز شبه یعنی بچه ها بتازونید برعکس ببرید بالا هربار حتی تو مرغ و گوشت اینجوری گفتن رفته بالا کم نشده پس نتیجه برو بخر بهتر از هیچیه ولی همون بچه هاتو میذاشتی پیش مامانت میرفتی میخریدی 

راستی بدون مادرت بری برداری؟ مگه حساب با امضای شما باز شده؟ 

عزیطم بیا من راهنماییت کنم من زیاد طلا میخرم ببین طلا الان بالارفتن ولی یه ترمز کوچیک تو راهه  از الان تا یک  هفته دیگه هر روز نرخ طلا رو چک کن خوب  یه کوچولو میاد بایین. تا اومد یه مقدار بایین حواست باشه برو براش طلا بخر بولشم اصلا اصلا نده طلای نو برو بازار بگرد طلای دست دوم و اجرت بایین بیدا کن بالای 10 درصد اجرت که اصلا نخر بگرد طلای کهنه یا طلاهابیی که خیلی اجرتش ن بایین بخر به زیبایی طلا اصلا فکر نکن چون هرچقدر زیباتر باشه ممکنه اجرتش بره بالاتر. 

توتلویزیون میگفت این گرونی مثل حبابه میشکنه میاد پایین ولی میدونی که این کلمات انگار رمز شبه یعنی بچ ...

نه باید مادرمو میبردم 

مادرم فلجه نمی تونه راه بره نمیتونستم مادرمو ببرم بچه ها رو هم ببرم خیلی شرایط سخت بود برا همین انداختم پشت گوش چون رانندگیم بلد نیستم کارم سخت بود 

درکت میکنم پدر منم کشاورزه محصولش چید ۳۰۰میلیون پول اومد دستش بمن گفت طلا بخرم؟ من با دوستم مشورت کردم گفت ۸وخورده ایه میاد پایین صبرکنید(همیشه درست تحلیل میکرد) منم ب بابام گفتم نخر فعلا. بعد یهو طلا شد ۱۰ یعد ۱۱ حالا بابام میگه تو نذاشتی بخرم.

حالا من خودم اگه پول واسه خودم بود همون روز میخریدم ولی واسه بابام ترسیدم مسئولیت قبول کنم. بیچاره با زحمت و عرق ریختن پول درآورده تهشم بی ارزش شد

من خواهرتما درست حرف بزن

خخخخ

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

درکت میکنم پدر منم کشاورزه محصولش چید ۳۰۰میلیون پول اومد دستش بمن گفت طلا بخرم؟ من با دوستم مشورت کر ...

وای چقدر ناراحت کننده است 

من وقتی طلا ۷ تومن بود باید هر جور بود براش میخریدم

یقین داشتم میره بالا ولی تنبلی کردم