2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 122 پست
با شما و همسرتون صحبت میکنن ببینن مشکلتون چیه اگه همین بحث بارداری و این چیزارو وسط بکشید خیلی راحت ...

اها ممنونم....کاش تردید دلم از بین بره ...گاهی وقتا فک میکنم اگه جدا بشم در حقش ظلم کردم اما باز با خودم میگم مگه من چی جز محبت خواستم؟ من حتی بچه هم نخواستم ...و اینکه تصمیم دارم اگه قرار به جدایی شد خونه برای من باشه ماشینو یکم طلا رو بدم به اون که در حقش ظلم نشه با اینکه خونه رو خودم قسطاشو دادم

میشه که بشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی فدات....منم مطمئن هستم که اون دوسم نداره و فقط حس امنیت زندگی مشترک باعث شده هر کاری بگم انجام ...

بنظرم ادامه نده.خیلی ها بچه دارن و مجبورن ولی شما ک از این زندگی چیزی نصیبت نشده حتی نادیده گرفته شدی .

همسر شما باید مثل پروانه دورت بچرخه اگر دوستت می‌داشت. اگر هم بلد نیست شاید درخواست طلاق توافقی رو ببینه یه شوکی بهش وارد شه اصلاح شه. 

خودت رو حروم کسی نکن 

یکبار روانشناسی میگفت زن و مرد هر دو نیاز دارند با ادم سالم زندگی کنند حالا اگه یکطر ...

دقیقا دکتر و مشاور که رفتیم این من بودم که وقت گرفتم خودش اصلا براش مهم نیس و میگه من ایرادی ندارم

میشه که بشه؟؟؟
اسی بهت علاقه نداره خدا هم دوستت داشته برای چنین مردی بچه دار نشدی چون در اون ص ...

۳۲ سالمه و بخاطر هورمون‌هایی که واسه آی یو آی استفاده کردم قدرت باروریم نصف شده و فولیکول هام ضعیف شدن😔😔😔

میشه که بشه؟؟؟
بنظرم ادامه نده.خیلی ها بچه دارن و مجبورن ولی شما ک از این زندگی چیزی نصیبت نشده حتی نادیده گرفته شد ...

دیروز که براش پبامک رفت برای طلاق یه اشک تمساح ریخت و گفت کار خودتو کردی؟ هر کار دوس داری برو بکن....تازه همین خونه و ماشین هم که داریم خودم قسطاشو دادم خداشاهده یه هزارتومنی پول خودمو برا خودم پس انداز نکردم ...اما فقط اشک و تنهایی نصیبم شد....حتی تصادف کردم ایشون سرکار بود اونقدر بهش اطمینان نداشتم که جواب بده بهش زنگ نزدم خودم جمش کردم

میشه که بشه؟؟؟
اها ممنونم....کاش تردید دلم از بین بره ...گاهی وقتا فک میکنم اگه جدا بشم در حقش ظلم کردم اما باز با ...

چقدر   ساده  ای

چرا  چیزی  که  زحمت  کشیدی   بدی به اون

جوانی  و اعصابت  ازت  گرفته    که  بزرگترین سرمایه ات بوده

دقیقا دکتر و مشاور که رفتیم این من بودم که وقت گرفتم خودش اصلا براش مهم نیس و میگه من ایرادی ندارم

اسی  جان   من  دوسه تا مرد   مشابه  همسر شما دیدم

مرد های  نابارور    کلا  دست  پیش  میگیرن  پس نیفتن

یا  سردی  میکنن    زن به  ستوه  بیاد   بگن مشکل از تو

یا خیانت   که به زن بگن   ببین با وجود بچه دار نشدم زنهای دیگه  دوستم دارن

چون بزرگترین نقطه ضعف  از نظر مردها   برای خودشون ناباروری  

بیخود خودت  علاف کردی   اینهمه سال

ولی خوب لااقل  بعدها  وجدان راحت    تلاشت کردی

ولش کن بابا 

هیچ هم عذاب وجدان نداشته باش

کار خلافی  نمیکنی

اگر قراره   نه محبت باشه    نه توجه    نه  بچه و...

میمونیم  خونه  پدرمون

به گریه اش هم نگاه نکن    اون اگه واقعا ناراحت بود   برای درمان خودش  اقدام میکرد

اسی جان من دوسه تا مرد مشابه همسر شما دیدممرد های نابارور کلا دست پیش میگیرن پس نیفتن ...

اتفاقا به قول تو هر بار از جدایی حرف زدم گفت برو خودت درخواست بده من نمیدم ....میخواد توپ توی زمین من باشه

میشه که بشه؟؟؟
چقدر ساده ایچرا چیزی که زحمت کشیدی بدی به اونجوانی و اعصابت ازت گرفته که بزرگترین سر ...

اخه میگم حداقل یه ماشین و یکم پول داشته باشه از صفر شروع نکنه....همین الانشم خر هستم نه؟

میشه که بشه؟؟؟
اها ممنونم....کاش تردید دلم از بین بره ...گاهی وقتا فک میکنم اگه جدا بشم در حقش ظلم کردم اما باز با ...

حالا بازم پیش مشاوره برید 

همسرتون اگه ببینن شما قصد جدایی. دارین یه تکونی به خودش میده 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اخه میگم حداقل یه ماشین و یکم پول داشته باشه از صفر شروع نکنه....همین الانشم خر هستم نه؟

دور   از جون

اگه  ماشین بهش بدی    حال خودت بهتره   بده

ولی  شک نکن    اون هیچ وقت راضی نمیشه   و همیشه طلبکار باقی  خواهد ماند

تا ادم  جوان   از این  اشتباهات میکنه

خصوصا   زن کارمند

بعدها  میبینه    دلسوزی  الکی  بوده  و بی فایده