2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 122 پست
اخه نمیشه یه نفر انقد بی توجه یا همش در حال چرت باشهشاید تست دروغ پر کردهعلایم رفتاری همه اینو نشون ...

نه در اون حد باهوش نیست الکی تست بزنه...از اول ازدواج چرت میزد آزمایش هم دادیم چیزیش نیس ...حتی موقع رابطه جنسی یهو خوابش می‌برد و من حس ناکافی بودن میگرفتمو با گریه میخوابیدم

میشه که بشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گف این آقا خیلی دوستت داره و تو باید از حساسیت هات کم کنی...و یه سری کارا به شوهرم گفته بود که هیچکد ...

خب ببین 

دوستت دارع ولی محبت و حمایت بلد نیست همینننن!!

مردا کلا ی سری کارا را انجام نمیدن و اضافه میدونن مثلا برگه های مشاوره رو نمیگیره نصفش از سر غروره ..از اینکه براش تعیین تکلیف کردی ...یکمی اش هم از مدل مرداست .

خدایا شکرت ...

تو این گرونی و شرایط بچه نداری خدا شکر کن وگرنه همیشه شرمنده ش بودی

نه در حد یه بچه براحتی میتونم ساپورت کنم اما مسئله فقط بچه نیس ...من بخاطر بچه اگه میخواستم جداشم ده سال پیش میشدم عزیزم

میشه که بشه؟؟؟
خیلی شرایط بدیه ....هم نبود بچه هم نبود محبت

عزیزم   شما  به قدر کافی   جووانی   و اعصابت   رفته  پای ادم که هم  مشکل  جسمی  داره    هم حالا احتمالا  روحی و افسردگی

دیگه   خودش هم که  تلاشی   برای بهبود  نمیکنه

چرا بقیه  عمرت   بمونی؟

مگه  ما  دکتر ایم؟؟؟..

نه در اون حد باهوش نیست الکی تست بزنه...از اول ازدواج چرت میزد آزمایش هم دادیم چیزیش نیس ...حتی موقع ...

😐😐😐

عزیزم اصلا طبیعی نیس

صد در صد مشکلی وجود داره ولی نمیدونم چی

خب ببین دوستت دارع ولی محبت و حمایت بلد نیست همینننن!!مردا کلا ی سری کارا را انجام نمیدن و اضافه مید ...

خب اون میتونه مدل خودشو داشته باشه منم میتونم نپذیرم....

منم میتونم خودمو بزنم ب خستگی بگم چون سرکار میرم و پولمو توی خونه میارم غذا درست نمیکنم ...آیا میشه آدم خودشو به خنگی بزنه و طرف مقابل نابود کنه؟

میشه که بشه؟؟؟
تا حدودی قبول دارم ولی شما الان از دید ترحم بهش نگاه میکنی خوب نیستربطی ب بچه ندارهخوب خدا نخواستهچ ...

من بخاطر بچه ناراحت نیستم اگه بودم ۱۲ سال پیش میرفتم ....مشکل من نبود توجه و تنهایی با وجود بودن ایشونه

میشه که بشه؟؟؟
خدانکنه فداتشمدلم آشوب شد براتون حالا تصمیمتون چیه؟ چیکار میخوایین بکنید؟

طلاق توافقی دیروز ثبت کردم و اول یه جلسه مشاوره میذارن نمیدونم بعدش چی میشه

میشه که بشه؟؟؟
دقیقا من فک کردم وظیفمه بمونم و بسازم و اشتباه کردم

یکبار روانشناسی  میگفت    زن و مرد هر دو نیاز دارند    با ادم سالم   زندگی  کنند      حالا اگه  یکطرف   مشکل جسمی  یا روحی داشت    تلاش کنند   درست بشه

اما  اگر طرف  مریض    خودش  تلاشی نمیکنه

طرف  مقابل   دکتر نیست    که موظف باشه    بمونه  اونو درمان کنه      چون خودش هم  مریض میشه     

تازه  دکتر هم  پول میگیره    دیگه التماس مریض هم نمیکنه دارو بخور

ولش  کن  بابا      اون بیخیال داره  میگذرونه     حالا هورمون نداره  یا هرچی

تو  داغون شدی

تا   جوانی  و قدرت  ریسک  و شروع مجدد داری   رهاش کن

الخمدلله بچه  نداری    خدا یک چیزی  میدونسته

طلاق توافقی دیروز ثبت کردم و اول یه جلسه مشاوره میذارن نمیدونم بعدش چی میشه

با شما و همسرتون صحبت میکنن ببینن مشکلتون چیه 

اگه همین بحث بارداری و این چیزارو وسط بکشید خیلی راحت تر میتونید جدا بشید بعدش نامه میدن بهتون و صیغه طلاق جاری میشه و جدا میشید 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من ی زن نابارورم ۱۰ ساله ناباروری دارم همسرم رو دوست ندارم و دلم نمیخواد بچه داشته باشم...برعکس اون ...

الهی فدات....منم مطمئن هستم که اون دوسم نداره و فقط حس امنیت زندگی مشترک باعث شده هر کاری بگم انجام بده که من نرم...اما من بجز بچه کمبود محبت و توجه و حتی نگاه کردن دارم...موقع حرف زدن حتی نگام نمیکنه.  مسافرت رفتیم همش انگار تنها بودم

میشه که بشه؟؟؟