2777
2789
عنوان

پاستا با عکس

155 بازدید | 18 پست

سلام

کسی بیدار هست؟

خانما دیشب پاستا درست کردم 

شیر و‌خامه مطمینم سالم بوده

اولش هم رو حرارت خوب بود

ولی بعد ک تایم زیاد رو حرارت جوشید ، ی جوری شد

انگار خامه ش بریده یا شیر نمی‌دونم 

ولی تازه تهیه کرده بودم، سالم بودن

بنظرتون خرابه؟

عکسشم میذارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خامه زیاد تفت بدی میظه این 

و اینکه لیمو هم بریزی میبره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چقد خامه و شیر زدی رسپیتو بگو بگم دلیلشو

پاستا حجم کم درست کردم کلا ، چون فقط پسرم میخواست بخوره

ببین برای همینقدر پاستا ی کم بیشتر البته

نصف بیشتر خامه ۲۰۰ گرمی

شیر هم چشمی زدم، ولی کم‌نزدم حداقل ی لیوان

اول قارچ و تفت دادم بهمراه نخود فرنگی پخته 

بعد تیکه های کوچیک گوشت بوقلمون

سیر ریز هم بهراهش تفت دادم ادویه آویشن و نمک زدم، آویشن هم زیاد زدم

بعد ک بوقلمون ها پخت شیر و خامه زیاد ریختم تقریبا بعد ده دقیقه ی ربع پاستا های آب کش شده رو اضافه کردم، ی ۲۰ دقیقه دیگ موند رو حرارت ،طعمش هم مزه خراب نداره اصلا 

عزیزم خامه زیاد تفت بدی میظه این و اینکه لیمو هم بریزی میبره

خب شاید بخاطر اینه که خامه تایم زیادی رو حرارت موند و جوشید بهمراه شیر و بقیه مواد، درسته؟

خب ببره فاسده دیگ نمیشه خورد؟

پاستا حجم کم درست کردم کلا ، چون فقط پسرم میخواست بخورهببین برای همینقدر پاستا ی کم بیشتر البتهنصف ب ...

پنیرت چه مارکی بود

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤 türk 🐺

عزیزم خامه زیاد تفت بدی میظه این و اینکه لیمو هم بریزی میبره

قبل اضافه کردن خامه 

قازچ رو بهراه آبلیمو تفت دادم که تیره نشه چندان ،البته دیگ وقتی خامه ریختم آبلیمو تبخیر شده بود..

چقد خامه و شیر زدی رسپیتو بگو بگم دلیلشو

قبل اضافه کردن خامه 

قازچ رو بهراه آبلیمو تفت دادم که تیره نشه چندان ،البته دیگ وقتی خامه ریختم آبلیمو تبخیر شده بود

قبل اضافه کردن خامه قازچ رو بهراه آبلیمو تفت دادم که تیره نشه چندان ،البته دیگ وقتی خامه ریختم آبلیم ...

خب گفتم بالا ابلیمو باعث بریدگی خامه میشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خب یعنی فاسده؟بریزم بره پاستا رو؟

ن فاسد نشده ولی بریده 

بعضیا میتونن بخورن ولی من نمبتونم