2777
2789
عنوان

سلام عزیزان

183 بازدید | 23 پست

‌طی سه سال ونیم‌گذشته چهارعزیز 

که سه تاش ناگهانی بود ازدست دادم...

و پنجمین عزیز رو تخت بیمارستان....

دکترا جوابی ندارن....

ممنون میشم برای سلامتیش دعاکنید...

😔

خدا بهت چقدر صبر داده فدات شممن یکیشو از دست دادم هر روز گریه میکنمرنجی که میکشی غیر قابل تصوره ایشا ...

فدات عزیزم 

خدا عزیزانت رو‌حفظ کنه...

روزها شدن برامون سیاه...

اینی که رو تخت بیمارستان چهارماه پیش خواهرش فوت کرده...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمنه پای چپ کلاب بود..قبلا باهم صحبت کردیم ؟

نه من پستتون خوندم . آخه بمنم گفتن کلاب فوت دو طرفه و هیدروسفالی شدید و کلاب هند دو طرفه ینی دستاشم کلاب ود و تو ۱۸ هفته مجوز سقط دادن و قانونی سقط کردم الان دارم از شدنت عذاب وجدان و پشیمونی ب فنا میرم 😭😭😭😭

نه من پستتون خوندم . آخه بمنم گفتن کلاب فوت دو طرفه و هیدروسفالی شدید و کلاب هند دو طرفه ینی دستاشم ...

عزیزم

احساستون قلبل درک

ولی عذاب وجدان چرا قانونی سقط کردید

کلاب هند رو مجوز نمیدن

چون دیدم بعضیا بچه هاشون هم کلاب فوت هم هند بوده

منتها هیدرو سفالی رو نمیدونم چیه

عزیزماحساستون قلبل درکولی عذاب وجدان چرا قانونی سقط کردید کلاب هند رو مجوز نمیدن چون دیدم بعضیا بچه ...

هیدروسفالی ینی مغز بچه آب میاره جمجمه پر از آب میشه اجازه نمیده مغز رشد کنه و مغز کوچیک میشه بچه وقتی دنیا بیاد باید تو سرش یه دستگاه بزارن شلنگ داره وصل میکنن به شکمش تا آب مغز رو تخلیه کنه و بخاطر آسیب به مغز بچه ممکنه با فلج مغزی یا هزار جور علائم عصبی دیگه داشته باشه

بچه شما از نظر سیستم عصبی سالمه ؟؟ینی مغز و نخاع و تکامل خوب بوده؟

بله خداروشکر

تو انومالی گفته بودن چپ کلاب ،راست پوزیشنال

که راست موقع دنیا اوندن سالم بود

چپ هم خفیف بود

۱۴روزگی یه عمل سرپایی پشت پاشنه که یه رگ رو ازاد کردن

چند هفته تو گچ بود

چهار ماه شبانه روز بریس پوشید

الانم نزدیک دوسالشه ۱۲ساعته بریس میپوشه

گفتن تا سه سالگی

کلاب فوت و هند درمان داره

منتها پروسه ی خیلی سختیه صبرمیخواد.

عزیزماحساستون قلبل درکولی عذاب وجدان چرا قانونی سقط کردید کلاب هند رو مجوز نمیدن چون دیدم بعضیا بچه ...

شما دیدین کسایی ک کلاب فوت و کلاب هند بوده بعد درمان شدن ؟؟؟ ینی به حالت عادی برگشتن؟؟

شما دیدین کسایی ک کلاب فوت و کلاب هند بوده بعد درمان شدن ؟؟؟ ینی به حالت عادی برگشتن؟؟

کلاب هند تو سایت که هستم بعضیا بچه هاشون هست تحت درمانن و ندیدم

منتها کلاب فوت خیلیا بودن

بله دیدم تو مطب خیلی زیاد

تو سایت

که ختم درمان میگیرن

بله دیدم

خب عزیزم اصلا عذاب وجدان نداشته باش بچه بیچاره که خیلی عذاب میکشید

اخه اینقد میان اینجا مینويسن این سونوها دروغه و الکی میگن و به فلانی هم اینطور گفتن بچش سالم بوده حالم بد میشه میگم نکنه بچم سالم بوده نکنه اینا الکی گفتن اشتباه تشخیص دادن