2789
عنوان

باطل سحر

129 بازدید | 7 پست

یه روش قرآنی بگید برای باطل سحر خواهشا اگر انجام دادید و نتیجه گرفتید چیزایی ک تو اینترنت نوشتن رو نگید 

جادو جمبل هم نوشته فقط قرآنی اعتقادی هم ندارید چیزی ننویسید چون قضاوت کنید ورشکستگی و طلاق و جدایی و … زندگیم جلوتون در میاد خدای نکرده

بستگی سنگینی سردی چشم زخم طلسم و سیاه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

45 روز هروز سوره بقره بخون ب نیت باطل سحر 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀من از خدا نور خاستم بمن خورشید داد آب خاستم اقیانوس داد آریای عزیزم بیصبرانه منتظر امدنتم جان مادر💙

الان توی یه تاپیکی بودم گفته بود از مفاتیح دعای باطل سحر رو پیدا کن و با گلاب و زعفران روی پوست آهو موقع اذان صبح با وضو و رو به قبله و بدون اینکه غسل به گردنت باشه بنویس.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
الان توی یه تاپیکی بودم گفته بود از مفاتیح دعای باطل سحر رو پیدا کن و با گلاب و زعفران روی پوست آهو ...

سخت نیست کمی فکر کنی متوجه میشی.

کمی زعفران رو بساب بعد گلاب اضافه کن رنگش درمیاد. 

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤