2777
2789
عنوان

باطل سحر

127 بازدید | 7 پست

یه روش قرآنی بگید برای باطل سحر خواهشا اگر انجام دادید و نتیجه گرفتید چیزایی ک تو اینترنت نوشتن رو نگید 

جادو جمبل هم نوشته فقط قرآنی اعتقادی هم ندارید چیزی ننویسید چون قضاوت کنید ورشکستگی و طلاق و جدایی و … زندگیم جلوتون در میاد خدای نکرده

بستگی سنگینی سردی چشم زخم طلسم و سیاه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

45 روز هروز سوره بقره بخون ب نیت باطل سحر 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭خدایا شکرت ممنونم ک صدامو شنیدی خوش اومدی ب قلبم عزیزترینم 28 آذر 1404👶🏻خدایا به دست پرمهر تو میسپارمش 🫀

الان توی یه تاپیکی بودم گفته بود از مفاتیح دعای باطل سحر رو پیدا کن و با گلاب و زعفران روی پوست آهو موقع اذان صبح با وضو و رو به قبله و بدون اینکه غسل به گردنت باشه بنویس.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
الان توی یه تاپیکی بودم گفته بود از مفاتیح دعای باطل سحر رو پیدا کن و با گلاب و زعفران روی پوست آهو ...

سخت نیست کمی فکر کنی متوجه میشی.

کمی زعفران رو بساب بعد گلاب اضافه کن رنگش درمیاد. 

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤