2777
2789
عنوان

🎀✨️🪽🥹💐

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 104 پست
برو نخند سرت میادا یه بارم هستی رو اینجوری لغو زدم 👺💔

واییی دیووونههه😂💋

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون🙏

عزیزمم ناراحت نباشیا از قصد نکرده اسرا🫶🏻😁

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

سلام الهه چطوری:)مث سگ دلم برات تنگ شده

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

سلام

چن روزه نیس من راجع ب بازیگری کارش داشتم 

تعلیق شده؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

سلاااام عشقمم❤️

منم عزیزمممم خیلی دلم برات تنگ شده بود ولی درس نمیزارهه🤦🏻‍♀️

سلام خوبیکی میری سر فیلم برداری😂نقشت چیه اسم فیلم چیه😂🫠سریاله یا فیلم؟ نمایش خونگیه؟

سلام عزیزم خوبم تو خوبی نه فعلا طول میکشه مشخص کنن گفتن فعلا درباره ی بازیگری باهاتون کاری نداریم درسامون به خدا خیلی سنگینه دارم میمیرم🥹🤦🏻‍♀️

اره اکیپ دارن

خوب شددستت؟

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

😀😀😀😀بخدا هیچوقت هیچکی منو تگ نکرده دیگه منو یادت باشه ها

اسم کاربریت ازحفظ کردن شاهنامه هم سخت تره خواهرماروچی فرض کردی؟من همین که آدرس خونموگم نمیکنم بایدخداروشکرکنم😂

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

والا فقط جنگه اینجا😂

🤣🤣🤣🤣وای