2777
2789
عنوان

🎀✨️🪽🥹💐

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 104 پست
قربونت برم🫠🫂

خدانکنههه عزیزمم❤️✨️🌹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام شرمنده مزاحم شدماسرا میشناسید؟لطفا بهش بگید اتفاقی افتاده لغو دوستی زده؟!!

سلاااام گلم خوبی آره میشناسمش😁

راستش من نمیدونم چیشده حالا خودش بیاد متوجه میشه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سلام شرمنده مزاحم شدماسرا میشناسید؟لطفا بهش بگید اتفاقی افتاده لغو دوستی زده؟!!

سلام :)

نههههه اتفاقی نیوفته یه بار میخواستم اضافی هارو حذف کنم چند نفر بودن تو هم وسط بودی من تند تند لغو میزدم بعد اشتباهی توهم رفتی بعد دیگه نتونستم پیدات کنم اسم کاربریت یادم نبود ( حافظه ماهی ✨ ) 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

سلام :)نههههه اتفاقی نیوفته یه بار میخواستم اضافی هارو حذف کنم چند نفر بودن تو هم وسط بودی من تند تن ...

🤣🤣🤣🤣

سلام :)نههههه اتفاقی نیوفته یه بار میخواستم اضافی هارو حذف کنم چند نفر بودن تو هم وسط بودی من تند تن ...

اهوم 

مشکلی نداره چون من زیادنمیام یه وقتایی هم که بیام حال دوستایی که بیرون از اینجا باهاشون در ارتباط نیستم میپرسم

اومدم حالتو بپرسم دیدم نیستی

موفق باشی💜

:)

بهش بگو چون زن نما بودی لغوت زدم .

😐🫱🏻‍🫲🏾داداااش این قضیش فرق دارمم😂

نوچ😂

اوهوم

اهوم مشکلی نداره چون من زیادنمیام یه وقتایی هم که بیام حال دوستایی که بیرون از اینجا باهاشون در ارتب ...

ععههعهههههعهههعهعهه

از من ناراحت نباشیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من میدونم الان ناراحتی 

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840