2777
2789
عنوان

پسرهمسایه هر شب م س ت ه

230 بازدید | 10 پست

تقریبا میشه گفت لاته 

بعضی شبا اصلا خونه نمیاد که راحتیم 

ولی شبایی که میاد یا صدای فحش و چرت و پرت گفتنش میاد یا گلاب به رو تون صدای اوق زدنش 

حالم به هم میخوره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید با همسایه ها جمع شید تذکر بدید اگر گوش نکرد استشهاد محلی جمع کنید اینکه مسته به کسی مربوط نیست ...

اونم این موقع شب 

متاسفانه خونه مال خودشونه مستاجر بودن میشد بلندشون کرد 

پدر و مادر خوب و ساکتی داره ولی پسره ناخلفه 

الانم دعوا شده همسایه روبرویمون عمل کرده خوابیده با سر و صدای این بیدار شده خانواده اون هم اومدن دعوا 

کل همسایه تا بیرونن زنگ زدن پلیس بیاد 

اونم این موقع شب متاسفانه خونه مال خودشونه مستاجر بودن میشد بلندشون کرد پدر و مادر خوب و ساکتی داره ...

عزیزم مالک هم باشن میشه بلندشون کرد وقتی همسایه ها ازشون راضی نیستن 

ولی سعی کنید بحاطر پدرومادرش با حرف حل کنید نهایتا دیدید ادامه داره باید برید کلانتری شکایت کنید بعد شمارو میفرستن شورای حل اختلاف اونحا مشکل حل نشه کار به دادگاه میکشه ک خودشم میترسه نمیذلره کار به دادگاه بکشه

عزیزم مالک هم باشن میشه بلندشون کرد وقتی همسایه ها ازشون راضی نیستن ولی سعی کنید بحاطر پدرومادرش با ...

پسره انقدر خورده دیگه عقل نداره 

الانم صدای همه ی همسایه ها در اومده فکر کنم همه شکایت کنن چون دفعه اولش نیست که ببخشن 

بیچاره خانوادش خدا کمکشون کنه

اره خیلی سخته بچه اینجوری داشتن 

هر روز یه دردسر داره 

یه روز میره دعوا میکنه 

یه روز م س ت ه 

یه روز لات های دیگه میریزن در خونشون 

یه روز مزاحم دختر میشه 

و....