2777
2789
عنوان

کم شدن شیر سینه

134 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من نوزادم 25 روزس ، اوایل شیرم قشنگ پر میشد ولی الان دو‌ روزه که سینم مثل اولا پر نمیشه انگار چون صبح ها ک بیدار میشدم لباسم شیر بود ولی دو روزه نمیدونم چرا اونجوری نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کم‌خوابیدم

پس بخاطر همینه

برای تولید شیر باید استراحت داشته باشی وگرنه شیرت کم میشه

آب هویج، دمکرده زیره، شیرو زیاد میکنن ولی به شرطی که استراحت کنی

اصلا شیر افزا نخور، سعی کن با خوردن مایعات، شیرت رو زیاد کنی

بازم تاکید میکنم مهم ترین عامل خواب و استراحته

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

عزیزم الان دیگه طبیعیه که مقدار شیرت با نیاز بچت هماهنگ بشه، اگه بچت هربار ۲۰ دقیقه شیر میخوره از هر سینه پس نگران نباش شیرت کم نیست،  فقط به خودت خوب برس غذا و مایعات و میوه و مولتی ویتامین و خواب کافی و نداشتن استرس خیلی مهمه

سوپ جو با شوید ، کباب، آبگوشت، کله پاچه، رون مرغ، برنج، حلوا، شیرینی، شکلات ،کیک، باقلوا، بستنی، آبهویج ،میوه ،سیب، موز ، آجیل ، تخمه آفتابگردون، برنجک، گندمک، شاهدونه، خرما، چای، گردو، 

شیر افزا چرا نخورم

میدونی اگر بچه ات کم شیر بخوره این شیرا جمع میشه خدایی نکرده تو سینت، برات درد سر می‌شه 

منکه دکتر برام داد قاطی چند تا ویتامین بود خیلی گرونن خریدم، خوردم سینم درد میگرفت و بعد شیر تو سینم جمع شدو عفونت وای وای.... 

حالا شاید به من نشاخت منکه انداختم دور ولی به نظرم بهتر با خوراکی ها بدن شیر تولید کنه

میدونی اگر بچه ات کم شیر بخوره این شیرا جمع میشه خدایی نکرده تو سینت، برات درد سر می‌شه منکه دکتر بر ...

منم چون روزای اول شیرم خیلی خیلی کم بود گرفتم ک شیرم راه بیوفته الانم یه وعده اش مونده

منم چون روزای اول شیرم خیلی خیلی کم بود گرفتم ک شیرم راه بیوفته الانم یه وعده اش مونده

عیب نداره ان شاءالله شیرت تا اخر خوب باشه

من بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد نذر علی اصغر امام حسین علیه السلام یس و روضه کردم که هر ماه بخونن تا آخر شیردهی، دوست داشتی شمام انجام بده

ان شاءالله دوران شیردهی راحتی داشته باشی