2777
2789
عنوان

سرطان کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست
خود شیمیدرمانی حال رو بد میکنه و بی جون و مریض نگران نباش کدوم شهری و انکولوژ کیه

ما جنوبیم ولی خواهرم تهران بستریه. بیمارستان امام خمینی. از دکتراش خبر ندارم من نرفتم اونجا مامان و بابام پیشش هستن

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش این بیماری فقط اسمش ترسناکه ..

اولاشه میدونم تو شوک هستید و همه چی براتون پوچ و بی معنی شده ولی ب مرور هم حال خواهرتون رو ب بهبودی میره هم حال روحی شما ..الان علم اونقدر پیشرفت کرده بخدا فامیل ما باورت نمیشه یبار تومور تو سرش داشت درمان شد کامل و بعد ده سال سرطان خون اونم بدخیم 

ولی خداروشکر کامل درمان شد الان حتی دیگه قرصاشم نمیخوره

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

نه از این چیزا نمیخورد. قهوه میخورد ولی در حد عادی. علائم خاصی نداشت. چندماه پیش میگفت دست راستم درد ...

یاخداچندوقته دست راستم دردمیکنه.بله دقیقابدون علایمه انشالله خداشفامیده.هیچوقت انرژی زاقهوه چای ویتامین ومسکن زیادنخوریددیگه فست فودو...بماندمنم ورزشکارم کبدم مشکل  پیداکردنه درحدسرطان ولی باسختی خوب شدم  خیلی پرهیزات داشتم فقط نزارادمای زیادی بفهمن دلسوزی وگربه بیشتربیمارواذیت میکنه روحیه شوببازه خدای نکرده جسمش میبازه 

ما جنوبیم ولی خواهرم تهران بستریه. بیمارستان امام خمینی. از دکتراش خبر ندارم من نرفتم اونجا مامان و ...

عزیزم گفتیدجنوبیددکتربمن گفت خرماگردوموزچای دارچین زنجبیل به هیچعنوان نخورجنوبیاایناروزیاذاستفاده میکنن انشالله خواهرتون خوب شداومدخونه حتمادکترتغذیه ببرید

خواهر منم الان پوست و استخون شده. ولی بخاطر مریضی اینجوری شد نمیتونه غذا بخوره همه رو بالا میاورد

میفهمم واقعا کبد جز خیلییی مهمیه ولی امیدش رو نباید از دست بده مخصوصا اگه جوونه امیدوار باید باشه آدمای بدتر از اینم بودن خیلی زود خوب شدن

متاسفانه بیماری زندایی من حتی شیمی درمانی هم نداشت هیچ دارویی نداشت فقط مورفین مورفین و....دکتر گفت ۶ماه بیشتر زنده نیستی ولی با اینگه هیچ دارویی نمیزد ۲سال زنده بود آخه خیلی امید داشت خیلی

استارتر درد دست یکی از علایم سرطان ریه هست و یه چیزی خواهرت چند وقته بستری هست ؟! خودش خواست بیاد ته ...

درد دست به خاطر کبدش بود که درگیر شده بود. 

دوماهه بستریه. بخاطر شیمی درمانی حالش بده و ضعف داره. البته اولش بخاطر متاستاز ریه حالش بد بود چون نمیتونست نفس بکشه و دردکبد داشت. ولی الان بخاطر شیمی درمانی ضعف شدید و لاغری بیش از حد داره که راه رفتنو هم از دست داده بود تازگیا میتونه چندقدم برداره. 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
عزیزم گفتیدجنوبیددکتربمن گفت خرماگردوموزچای دارچین زنجبیل به هیچعنوان نخورجنوبیاایناروزیاذاستفاده می ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم بله اینا به علاوه قهوه اینجا مصرفش فوق العاده بالاست. اونجا تو بیمارستان  مشاور تغذیه میاد بالای سرش و راهنماییشون کرده که چی بخوره

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
یاخداچندوقته دست راستم دردمیکنه.بله دقیقابدون علایمه انشالله خداشفامیده.هیچوقت انرژی زاقهوه چای ویتا ...

ان شاء الله چیزی نیست نگران نباشید ولی پیگیر باشید. 

آره تلاشمون بر اینه روحیش خوب باشه و کسی نفهمه ولی متاسفانه یکی از فامیل فهمید و به همه خبر داد. ولی دیگه نمیشه پنهون کرد. دوماهه بیمارستانه و ظاهرش ی

به شدت عوض شده. 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
عزیزم نگران نباش این بیماری فقط اسمش ترسناکه ..اولاشه میدونم تو شوک هستید و همه چی براتون پوچ و بی م ...

خداروشکر امیدوارم منم یه روز بیام یگم خواهرم خوب شده. گرچه خیلی خیلی امیدوارم به رحمت خدا

خودت باش! مگه خودت چشه؟