2777
2789
عنوان

سرطان کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست

استارتر سرطان ریه متاستاز به کبد هست 

یا کبد متاستاز به ریه ؟! 

نگران نباش الان خیلی درمان ها پیشرفته شدن 

کاملا میفهمم حالت خرابه 

خواهر من هم ۶ ساله درگیره 

ولی مطمین باش خوب میشه 

اره نگران نباش علایمش چی بود چرا دیر متوجه شدین ؟! چند سالشه من کسی رو ویشناسم کنسر روده متاستاز به ...

متاسفانه سرطان کبد بدون علائم شروع میشه. دیگه بخاطر سرفه و تنگی نفس بستری شد و بعد فهمیدیم سرطانه. هفت هشت ماه بعد فهمیدیم فکر نمیکنم زود باشه. 

ان شاء الله خواهر من و همه ی مریضا هم از تخت بیمارستان بلند شن

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر سرطان ریه متاستاز به کبد هست یا کبد متاستاز به ریه ؟! نگران نباش الان خیلی درمان ها پیشرفته ...

کبد به ریه. 

ان شاء الله همه ی مریضا و خواهرامون خوب بشن. خیلی شرایط بدیه 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
چون زود فهمیدید زود خوب میشه بله ما داشتیم خواهر عروسمون چون جوونم بود زودتر سر پا شد .

ان شاء الله امیدوارم. اخه هفت هشت ماه بعد درگیری متوجه شدیم. میگن توده ها رشد کردن و بدخیمن. ولی بازم امیدمون به خداست. خدا بهشون سلامتی بده❤️

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
من براش دعا میکنممتاسفانه دیگه سرطان ارثی نیست آنقدر زیاد شده ولی از طرفی علمم پیشرفت کردهپدر بزرگ م ...

آره متاسفانه سرطان زیاد شده. انگار به هیچی هم ربط نداره. آدم این همه از همه چی پرهیز میکنه تهش هم اینجوری. خواهر من این همه مراقب خودش و سلامتیش بود ولی اینجوری شد

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
تو رو خدا بهش روحیه بده اصلا جلوش گریه نکنید مگه نشنیدین میگ ی خانومی ۱۰ سال سرطان داشته خبر نداشته ...

من که وقتی باهاش حرف میزنم همش شوخی و مسخره بازی در میارم انگار که مثلا سرماخورده. ولی کم پیش میاد بتونم باهاش حرف بزنم. اونم تصویری. بیمارستان تهران بستریه و ازم دوره. اونم خیلی حال نداره که حرف بزنه فقط اشاره میکنه 

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
من که وقتی باهاش حرف میزنم همش شوخی و مسخره بازی در میارم انگار که مثلا سرماخورده. ولی کم پیش میاد ب ...

خوب میشه قول میدم خوب بشه اگ روحیش خوب باشه

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

یعنی مکمل بدنسازی قهوه ی زیادویتامین زیاد نخورده علایمش چی بود؟؟؟

نه از این چیزا نمیخورد. قهوه میخورد ولی در حد عادی. 

علائم خاصی نداشت. چندماه پیش میگفت دست راستم درد میکنه، کم کم درد دستش زیاد شد دکترا گفتن دیسکه. بعد هم کم کم سرفه هاش شروع شد و تنگی نفس که رفت بیمارستان بستری شد و بعدش فهمیدن توده های سرطانیه. الان فهمیدیم درد دستش بخاطر سرطان کبد بوده

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
اخی عزیزم خدا انشاالله شفاش بده خدا به جونیش رحم کنه گلم علائمی چیزی نداشت زودتر متوجه شین برای درما ...

نه همین که تنگی نفسش شروع شد رفت بیمارستان و فهمیدیم. تا همون روز که رفت بیمارستان حالش خوب بود حتی باشگاه میرفت

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
وای زندایی منم سرطان گرفته بود اول فک میکرد درد معدس تا چندین ماه ولی حالش خوب بود همین که دکتر رفت ...

خواهر منم الان پوست و استخون شده. ولی بخاطر مریضی اینجوری شد نمیتونه غذا بخوره همه رو بالا میاورد

خودت باش! مگه خودت چشه؟ 
نه همین که تنگی نفسش شروع شد رفت بیمارستان و فهمیدیم. تا همون روز که رفت بیمارستان حالش خوب بود حتی ...

ای بابا واقعا کبد خیلی مسخرس یهویی دچار مشکل میشه منم دائما از این موضوع میترسم انشاالله خدا کمکش کنه شماها فقط بهش روحیه و امید بدین چون ناامیدی سریع ادمو نابود میکنه

نگران نباش من هم خواهرم از بیماری تا فهمیدن بیماری ۸ ماه طول کشید و با متاستاز استخوان قرار نیست دور ...

ان شاء الله با دعای خیر شما شادی به خونمون برگرده. دل مامان و بابام آروم شه

خودت باش! مگه خودت چشه؟