2777
2789
عنوان

رابطع شکست

113 بازدید | 15 پست

بچها من دختر خالم ۱ساله توی رابطع باا ی ادم سمهههههه بخدا سم بددهن خشک سزد ن عشقی میدع ن هیچ ینی بود نبودش یکیه تو یک سال نیم ۳بار ب بهانه هایی مختلف رفته بعد ۲ماه باز برگشته بهم برگشتن طرف بدهنه انقد این باز دوسش داره حس میکنم فقط میاد رابطه جنسی برقرار میکنه مشخصع ن عشقی ن محبتی میبینه طرف عاشقشه بنظر شما چرا میرع میاد بیان سردش کنید دختر خالم دیونه شده ب جنون رسیده این پسره هدفش چیه

تمام کارای پسره رو تحمل مبکنه ک پسره ولش نکنه نره ب چ قیمت اخه 🥲وقتیم میره میگه کی برمیگرده

میگم غصع نخور توانقد کصخلی و بی ارزش خودت نشون دادی هی قبولش کردیی اون راهش پیدا کرده هرکار کنخ باهات بازم میاد 

نمی‌خوام پسره رو قضاوت کنم،اما دخترخالت پشیمون میشه به خاطر صبری که کرده و عشقی که داده،،فقط امیدوارم خیلی دیر نشه زودسرش به سنگ بخوره و ارزش خودش رو بدونه

از طرف من بهش بگو نترس اگه کات کنی دنیا به آخر نمیرسه،تازه روی خوشش رو بهت نشون میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خوام پسره رو قضاوت کنم،اما دخترخالت پشیمون میشه به خاطر صبری که کرده و عشقی که داده،،فقط امیدوار ...

اخه اون ادم عشقی بهش نمیده

فقط وابسته ب حضوره سردشع ک عین دکوری بدونه اره هس