2777
2789
عنوان

😭😭😭

119 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من تو دانشگاه با یه گروهی کلاس دارم بعد به نمایندشون دو روز قبل کلاس پیام دادم که کلاس تشکیل میشه گفته اره بعد پنج ساعت راهو رفتم کلی پول اسنپو اتوبوس دادم فقطم همون کلاسو داشتم یه ساعت نشستم میبینم هیچکس نمیاد😭😭 نگو کلاس کنسل شده به من‌نگفته😭

بعد جالب اینجاس من پارسالم با همین گروه کلاس داشتم شمارمو رو کاغذ نوشتم گفتم منو عضو گروه کلاسی کنید نکرد دیدم بعد دو هفته چن بار بهش گفتم ورداشته جزوه هارو فرستاده پارسالم چند بار با کلاس خالی مواجه شدم😭😭

بهشم‌گفتم حداقل کلاسا کنسل میشه منو در جریان بزارید  میگفت ما یادمون میره تو تو کلاسی اصن 

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😭😭

همون روزم رفتم جای آموزش اینارو گفتم بهش زنگ زد مسئول آموزش گفت هر کی با شما کلاس داره باید عضو گروه باشه بازم عضو نکرده😭😭

خدایا من با این نفهم چیکار کنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه این ورودی دو سال پیشن هیچکدومشونو نمیشناسم

باید تو اون جمع یه دوست پیدا کنی با یه گروه نمیتونی روبه رو بشی اما از طریق یک دوست میتونی اطلاعات رو بگیری

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
باید تو اون جمع یه دوست پیدا کنی با یه گروه نمیتونی روبه رو بشی اما از طریق یک دوست میتونی اطلاعات ر ...

میخوام برم حراست این طرف یا مردم آزاره یا تو اون گروه خبریه

میخوام برم حراست این طرف یا مردم آزاره یا تو اون گروه خبریه

احتمالا با هم راحتن و یک غریبه رو راه نمیدن حدالمقدور کمتر درگیر شو به آموزش بگو عب ندارع حداقل موارد مربوط به کلاس ها رو برات شخصی بفرستن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘