2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه تهران زلزله بیاد یهو

کرج و اصفهان و سمنان و قم و یزد باهم زلزله بیاد؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
آره ترسناک تر اینه ک تنهام😐

منم تنهام همسرم شیفته 😫😫

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
من همینجوری حالت عادی هم ترسوام الان ک دیگه بیشتررر

🥺🥺🥺 واییی منممممم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
🥺🥺🥺 واییی منممممم

ای خواهر کاش پیش هم‌بودیم😢😢

من خواهرشوهرم نزدیکه بهم مجرده و تنهاست تو خونه

شوهرمم بهم گفت شب برو پیشش، گفتم اون میخواد بیاد من نمیرم

از چشمم افتاده وگرنه شبا تنها نمی موندم

ای خواهر کاش پیش هم‌بودیم😢😢من خواهرشوهرم نزدیکه بهم مجرده و تنهاست تو خونهشوهرمم بهم گفت شب برو پی ...

خیلی بده تو همچین موقعیتی تنها باشی🥺 

من شهر غریبم همسرم شیفته تنهای تنهام😫

خیلی بده تو همچین موقعیتی تنها باشی🥺 من شهر غریبم همسرم شیفته تنهای تنهام😫

ترس من از تاریکی و سکوته، ولی تلویزیون روشن میزارم تا موقعی ک خوابم ببره در اون حالت نمی‌ترسم

ترس من از تاریکی و سکوته، ولی تلویزیون روشن میزارم تا موقعی ک خوابم ببره در اون حالت نمی‌ترسم

منم یه لامپ همینجوری تا صب روشنه

منم یه لامپ همینجوری تا صب روشنه

منم😂😂 شوهر من همش اجبار میکنه با خواهرش پیش هم باشیم منی ک انقدر ترسوام ببین دختره چجوری برام انرژی منفی شده که هی به هر بهونه میخوام ازش دور باشم

منم😂😂 شوهر من همش اجبار میکنه با خواهرش پیش هم باشیم منی ک انقدر ترسوام ببین دختره چجوری برام انرژ ...

بهتر 

من که حاضرم تو تنهایی سکته کنم ولی پیش کسایی که حالمو خراب میکنن نباشم 

بهتر من که حاضرم تو تنهایی سکته کنم ولی پیش کسایی که حالمو خراب میکنن نباشم

دقیقا منم همینم ک‌ تنها می مونم

پریشب به قدری شوک بهم وارد شد که کل بدنم ب لرزه افتاد از شدت عصبانیت تا صبح نتونستم بخوابم از دستش. اونوقت کسی ک اینجوری باعث حال بدم میشه چرا باید کنارم باشه