2777
2789
عنوان

سلام بیاین بینم کاردرستی کردم

222 بازدید | 15 پست

سلام من اومدم قهرخونه مامانم دیروزشوهرم اومدازخونه بابام ببرم منم گفتم نمیام چون خونه مستقل نداره سه ساله دارم باهاش میسازه ولم کردو رفت بچمم ازم گرفت وبرد امروز پدرشوهرم اومد سراغم منم نرفتم گفتم باید شوهرم بیاد وتعهدبده برام خونه میگیره

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرم امروز انقد التماس کرد باهاش نرفتم میخاست ببرم خدمت شوهرم یعنی غلط کردم اومدم قهر منم نرفتم فقط دلم برابچم تنگه دوروزه ندیدمش

ببخشید چند سالتونه شما؟

چه رفتارای بچه گانه ای دارین

اصلا قهرررر یعنی چی؟؟؟

بی احترامی به یه بزرگتر چه معنی داره اخه؟

شاید شوهر شما شرایطشو نداره خب

ادم از ازدواج میترسه والا،معلوم نیست واسه چی ازدواج میکنن،اینجا همش جنگ و دعواست

شاید شماهم حق داشته باشی ولی به نظرم این راهش نیست

حتی اگه به خونه مستقلم برسی این کارت تو دل شوهرت میمونه،عمیقا نمینونین کنار هم خوب باشین که

بازم هرطور صلاحه

پدرشوهرم امروز انقد التماس کرد باهاش نرفتم میخاست ببرم خدمت شوهرم یعنی غلط کردم اومدم قهر منم نرفتم ...

ولش کن بزار باباش مجبور بشه خونه رهن کنه ادم باشه این کارو می کنه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
ببخشید چند سالتونه شما؟ چه رفتارای بچه گانه ای دارین اصلا قهرررر یعنی چی؟؟؟ بی احترامی به یه بزرگ ...

تواززندگی من خبرنداری الانشم باشوهرم خوب نیستمرفتارمون باهم سرد شده بخاطردعواهای خونه ی پدرشوهر شوهرم داره پول ولی نمیخا خرجش دوتا بشه هرموقع جای من بودی قضاوت کن

ببخشید چند سالتونه شما؟ چه رفتارای بچه گانه ای دارین اصلا قهرررر یعنی چی؟؟؟ بی احترامی به یه بزرگ ...

خب اگه شرایطش رو ندارند چرا ازدواج میکنند؟؟؟

میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😢❤
تواززندگی من خبرنداری الانشم باشوهرم خوب نیستمرفتارمون باهم سرد شده بخاطردعواهای خونه ی پدرشوهر شوهر ...

عزیزم من قضاوت نکردم،گفتم که شاید شماهم حق داشته باشی

چون خودتون پرسیدی که کاری درستی کردم؟ منم فقط نظرمو گفتم،حالا به شما برخورده دیگه نمیدونم،ولی یه راه دیگه پیدا کنی بهتره،از مشاور کمک بخواه،حداقل به خاطر کوچولوتون،گناه داره اینطوری 

خب اگه شرایطش رو ندارند چرا ازدواج میکنند؟؟؟

یه چیز دوطرفست دیگه،از اول خانم دیدن که اینجوره

حداقل تو عقد میموندن تا خونه مستقل میگرفتن،الان یه بچه دارن،با قهرو دعوا فقط اون بچه اذیت میشه