2777
2789
عنوان

چقدر تبعیض اخه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه برا جاریمم اینجوری طلا گرفتن

طفلیی مامان منم همینطوره کلابه جاریش بیشتر توجه میکنن البته من میگم از سر حسادته چون وضع مالی و خونه زندگی ما خیلییی بهتره اصن تا میان خونمون آدم خرافاتی نیستما ولی بلافاصله تا میرن یه اتفاقی میوفته

حتی نسبت به منم که نوه شونم همیطورن اصلا تاحالا یاد ندارم یه کادو تولد یه تبریک ساده تو متاسبتا بهم گفته باشن

طفلیی مامان منم همینطوره کلابه جاریش بیشتر توجه میکنن البته من میگم از سر حسادته چون وضع مالی و خونه ...

بخدا پیش دخترم به بقیه نوه ها کادو میده اصن دریغ از یک نگاه بعضی وقتا باور نمیکنم که شوهر منم پسرشونه

بخدا پیش دخترم به بقیه نوه ها کادو میده اصن دریغ از یک نگاه بعضی وقتا باور نمیکنم که شوهر منم پسرشون ...

میدونممم درکتون میکنم ما هم شرایط مشابه شما داریم

تازهه با این همه کارای که بابای من براشون کرده

ولیی با همه این وجود بابام هیچی برای ما کم نمیزاره ها هرچی بخوایم کافیه لب تر کنیم ولی با اینکه بهش میگم بابا اونا نسبت به ما بی تفاوتن ما هم باید مثه خودشون باشیم بازم طرفداریشون میکنه با میره براشون کار میکنه نمیدونم پول میده بهشون نمیدونم واقعا چی باید بگم